24 Haziran 2023

Halim'e İthaflar Adalet Ağaoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı: Adalet Ağaoğlu
Çevirmen: Füsun Turcan Elmasoğlu

Halim'e İthaflar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Adalet Ağaoğlu olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Halim'e İthaflar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Halim'e İthaflar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Halim'e İthaflar TIKLA PDF İNDİR !

Halim'e İthaflar Yazarı Kimdir ?

Halim'e İthaflar yazarı Adalet Ağaoğlu 'dır. Adalet Ağaoğlu yazdığı bu eserle Erdal Öz Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Halim'e İthaflar PDF indir oku

Halim'e İthaflar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Halim'e İthaflar TIKLA PDF İNDİR !

Halim'e İthaflar TIKLA PDF İNDİR !
-Adalet, ilk kitabı basılmadan önce onu bana ithaf edeceğini söyledi. Ben de "Kitaba basılmasın da, baskıdan sonra bana elle yazacağın bir ithafla kitabı armağan et," dedim. Bu armağanlar bugüne kadar sürdü. Her kitabın her baskısından bir adet, ithaflı haliyle bana en güzel armağan oldu.
-Halim Ağaoğlu-

İthaflar özenle okunduğunda, bir yazarın eserlerine yayılmış yaşam psikolojisi de izlenebiliyor. Bu kitapların verilerinden hareketle, bir bibliyografya ve bir kitap kültürü envanteri de ortaya çıkıyor. Ve bunu Halim Ağaoğlu'na borçluyuz. Her ithaf bir tür yaşam levhası, dilek, teşekkür ve yazıt aynı zamanda. Dünyadan yazıyla geçişin izleri. Erkekle kadın arasında düelloya kadar varan haller, iç çekişler, mutluluk şakımaları ve elbette yer yer parmak sallayışlar. Zaten Halim Bey "İlişkimizin o anki durumuna göre yazardı Adalet!" diyor…
-Ömer Erdem-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 232

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Everest Yayınları Halim'e İthaflar TIKLA PDF İNDİR !Halim'e İthaflar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Halim'e İthaflar, Adalet Ağaoğlu

Yorum Gönder