21 Haziran 2023

Hakka Sığındık - İşitilmedik Bir Vaka Hüseyin Rahmi Gürpınar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,4 TL
Yazarı: Hüseyin Rahmi Gürpınar
Çevirmen: Hüseyin Rahmi Gürpınar

Hakka Sığındık - İşitilmedik Bir Vaka indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hüseyin Rahmi Gürpınar olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 192 sayfalık Hakka Sığındık - İşitilmedik Bir Vaka eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hakka Sığındık - İşitilmedik Bir Vaka ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hakka Sığındık - İşitilmedik Bir Vaka TIKLA PDF İNDİR !

Hakka Sığındık - İşitilmedik Bir Vaka Yazarı Kimdir ?

Hakka Sığındık - İşitilmedik Bir Vaka yazarı Hüseyin Rahmi Gürpınar 'dır. Hüseyin Rahmi Gürpınar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Hakka Sığındık - İşitilmedik Bir Vaka PDF indir oku

Hakka Sığındık - İşitilmedik Bir Vaka indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 192 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hakka Sığındık - İşitilmedik Bir Vaka TIKLA PDF İNDİR !

Hakka Sığındık - İşitilmedik Bir Vaka TIKLA PDF İNDİR !

1. Dünya Savaşı henüz bitmiş, yüzyıllardır İstanbul'un korkulu rüyası olan yangınlara bir de İspanyol gribi salgını eklenmişti. Bir gecede birkaç mahalleyi kül eden meşhur İstanbul yangınları gibi hızla yayılan hastalık, ölümü paylaştırmakta zengin, fakir gözetmeyerek bir tür eşitlik sağlamış, bazen sırf şaşaalı yaşamlarını meraktan bazen sadece göz hakkı teslim edilir umuduyla gece gündüz zengin konaklarını izleyen yoksullar için yürek soğutan gizli bir intikam olmuştu.

Hakka Sığındık gizemli bir tehdit mektubu,
İspanyol gribi ve iki zengin konağından ardı ardına çıkan cenazelerin arasındaki gizli bağı çözmek için batıl inançların vahim gülünçlüğünden yola çıkıp yoksulluğun, kimsesizliğin katı gerçeğine ulaşan
bir macerayı anlatıyor.

Bu macerada, Hüseyin Rahmi Gürpınar, her zamanki dikkatli gözlemleri ve içten anlatımıyla yoksul mahallelerinin, yangın yerlerinin, kimsesiz çocukların, salgının, üzerinden yüz yıl geçmesine rağmen pek de değişmeyen çoksesli bir fotoğrafını çekiyor.
Her bakışta yeni ayrıntıların keşfedileceği kalabalık bir fotoğraf bu.

(Tanıtım Bülteninden)

Hakka Sığındık - İşitilmedik Bir Vaka TIKLA PDF İNDİR !Hakka Sığındık - İşitilmedik Bir Vaka TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Hakka Sığındık - İşitilmedik Bir Vaka, Hüseyin Rahmi Gürpınar

Yorum Gönder