15 Haziran 2023

Güvercinin Gerdanlığı İbni Hazm Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,5 TL
Yazarı: İbni Hazm
Çevirmen: Sare Öztürk

Güvercinin Gerdanlığı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İbni Hazm olan ve Şule Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Güvercinin Gerdanlığı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Güvercinin Gerdanlığı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Güvercinin Gerdanlığı TIKLA PDF İNDİR !

Güvercinin Gerdanlığı Yazarı Kimdir ?

Güvercinin Gerdanlığı yazarı İbni Hazm 'dır. İbni Hazm yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Güvercinin Gerdanlığı PDF indir oku

Güvercinin Gerdanlığı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Şule Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Güvercinin Gerdanlığı TIKLA PDF İNDİR !

Güvercinin Gerdanlığı TIKLA PDF İNDİR !

Aşkın sebebi dış güzellik olsaydı surette noksan olanın gönle hoş gelmemesi icap ederdi. Oysa görüyoruz ki çok kimse baş- kasının daha iyi olduğunu bilerek noksan olanı tercih ediyor ve kalbi tercihinden dönmüyor. Sebep huylarda tevafuk olsaydı, kişi kendisine uymayanı da sevmezdi. Öyleyse bu, ruhun cevherinde olan bir şeydir.

Kaç dille konuşur aşk? Ana dili hangisidir? Kimler bilir onun dilini? Dileyene mi öğretir, dilediğine mi ana dilini? Dileyene mi gelir, dilediğine mi? Nerelerde dolanır? Hangi vakitler gösterir yüzünü? Gösterir mi? Neler gelir başına, bir kez onunla tanış olanların? Kovalar mı insanı, kaçar mı ondan? Kirletir mi, arındırır mı yakaladığını? Sahi, aşk nedir?

Herkesin aşkın adını bile anmaya çekindiği zamanlarda İbn-i Hazm, gerçek hikâyelerle aşkın hayat içindeki makamını gösterdi. Gerçek kahramanlarla, aşk diyarında yaşayan insanların hallerini tarif etti. Kınandı Güvercinin Gerdanlığı. Hiç yokmuş gibi muamele gördü ilk yazıldığında. Fakat aşktan kaçmaya çalışan insan, Güvercinin Gerdanlığı'na yakalanıp esiri oldu sonunda.

(Tanıtım Bülteninden)

Güvercinin Gerdanlığı TIKLA PDF İNDİR !Güvercinin Gerdanlığı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Güvercinin Gerdanlığı, İbni Hazm

Yorum Gönder