18 Haziran 2023

Gün Akşamsızdır Fatma Barbarosoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,0 TL
Yazarı: Fatma Barbarosoğlu
Çevirmen: Fatma Barbarosoğlu

Gün Akşamsızdır indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fatma Barbarosoğlu olan ve Profil Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 136 sayfalık Gün Akşamsızdır eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gün Akşamsızdır ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gün Akşamsızdır TIKLA PDF İNDİR !

Gün Akşamsızdır Yazarı Kimdir ?

Gün Akşamsızdır yazarı Fatma Barbarosoğlu 'dır. Fatma Barbarosoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Gün Akşamsızdır PDF indir oku

Gün Akşamsızdır indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Profil Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 136 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gün Akşamsızdır TIKLA PDF İNDİR !

Gün Akşamsızdır TIKLA PDF İNDİR !

Çelebi kim bilir hangi duygularla, "Gün akşamlıdır devletlüm; dün doğduk, yarın öleceğiz," der. Günün akşamlı olduğunu bilmek, sükût ve sükûn içindeki bir akışın temposunu ayarlar. Gün akşamlıdır ve her gecenin bir sabahı vardır. Günün ayarı, güneşin elinden alınıp mesai saatlerinin hizmetine verildiğindendir belki, şimdi bütün günler akşamsızdır.

Fatma Barbarosoğlu bu kitabında, bitimsiz bir biçimde şimdiki zamanı yaşayanların serüvenlerini anlatıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Gün Akşamsızdır TIKLA PDF İNDİR !Gün Akşamsızdır TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Gün Akşamsızdır, Fatma Barbarosoğlu

Yorum Gönder