23 Haziran 2023

Gümüş Damarları - Drizzt Efsanesi 5 R. A. Salvatore Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,35 TL
Yazarı: R. A. Salvatore
Çevirmen: Keri Küpçü

Gümüş Damarları - Drizzt Efsanesi 5 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı R. A. Salvatore olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gümüş Damarları - Drizzt Efsanesi 5 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gümüş Damarları - Drizzt Efsanesi 5 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gümüş Damarları - Drizzt Efsanesi 5 TIKLA PDF İNDİR !

Gümüş Damarları - Drizzt Efsanesi 5 Yazarı Kimdir ?

Gümüş Damarları - Drizzt Efsanesi 5 yazarı R. A. Salvatore 'dır. R. A. Salvatore yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Gümüş Damarları - Drizzt Efsanesi 5 PDF indir oku

Gümüş Damarları - Drizzt Efsanesi 5 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gümüş Damarları - Drizzt Efsanesi 5 TIKLA PDF İNDİR !

Gümüş Damarları - Drizzt Efsanesi 5 TIKLA PDF İNDİR !
Drizzt'in mücadelesi, onu Karanlıkaltı'nın acımasız derinliklerine dönmeye zorlayan seslere karşı devam ediyor. Fakat yeni dostlarının ve Bruenor Battlehammer'ın Mithral Salonu'nda yer alma hayali daha kuvvetli. Bazı hayallerin asla gerçekleşmeyeceği söylenir fakat onlar birlikteyken hiçbir şey imkânsız değil!

"Ona memnuniyetle öğretirdim. Onun başarısına da en az kendi başarım kadar sevinirdim fakat ondan her zaman tevazu göstermesini, azmetmesini, öğrettiğim bu gücü anlamasını ve yıkım potansiyelini takdir etmesini talep ederdim. Gerekli düzeyde şefkate sahip ve topluma faydalı olmayan kimseye dövüşmeyi öğretmezdim. Kişi, kılıç kullanmayı öğrenmek için önce kılıcı ne zaman kullanacağını öğrenmelidir."
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 360

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İthaki Yayınları Gümüş Damarları - Drizzt Efsanesi 5 TIKLA PDF İNDİR !Gümüş Damarları - Drizzt Efsanesi 5 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Gümüş Damarları - Drizzt Efsanesi 5, R. A. Salvatore

Yorum Gönder