23 Haziran 2023

Çalışmanın Mutluluğu ve Sıkıntısı Alain De Botton Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,5 TL
Yazarı: Alain De Botton
Çevirmen: Alain De Botton

Çalışmanın Mutluluğu ve Sıkıntısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Alain De Botton olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çalışmanın Mutluluğu ve Sıkıntısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çalışmanın Mutluluğu ve Sıkıntısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çalışmanın Mutluluğu ve Sıkıntısı TIKLA PDF İNDİR !

Çalışmanın Mutluluğu ve Sıkıntısı Yazarı Kimdir ?

Çalışmanın Mutluluğu ve Sıkıntısı yazarı Alain De Botton 'dır. Alain De Botton yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Çalışmanın Mutluluğu ve Sıkıntısı PDF indir oku

Çalışmanın Mutluluğu ve Sıkıntısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çalışmanın Mutluluğu ve Sıkıntısı TIKLA PDF İNDİR !

Çalışmanın Mutluluğu ve Sıkıntısı TIKLA PDF İNDİR !
Geçmişte kölelere reva görülen çalışma, günümüzde yaşamımızın en önemli parçasını oluşturuyor. Zamanımızın büyük bölümünü fabrikalardan limanlara, elektrik santrallerinden füze rampalarına uzanan farklı çalışma mekânlarında geçiriyoruz. Alain de Botton yeni kitabında bu mekânları ziyaret ediyor ve bisküvi üreticilerini, liman işçilerini, elektrik mühendislerini, ressamları, muhasebecileri, kariyer danışmanlarını çalışırken izliyor. Farklı alanlarda çalışan bu insanların işlerini nasıl yaptıklarını anlatırken çalışmanın doğası üzerine çarpıcı düşünceler geliştiriyor. Çalışmanın Mutluluğu ve Sıkıntısı tuhaf olduğu kadar güzel de olan işyerlerini Alain de Botton'un rehberliğinde gezen okurları kendi çalışma yaşamları hakkında düşünmeye kışkırtacak.



Sayfa Sayısı: 327

Baskı Yılı: 2008


Dili: Türkçe
Yayınevi: Sel Yayıncılık Çalışmanın Mutluluğu ve Sıkıntısı TIKLA PDF İNDİR !

02.12.2008

kotu ceviri

Alain de Botton´un tarzini cok sevmeme ve hemen hemen tum kitaplarini okumus olmamam ragmen bu kitabi 2 bolumden sonra birakmak zorunda kaldim.Turkce´ye cok kotu cevrilmis...Uzun ve karman corman cumleler, belirsiz tanimlamalar, en az 3 kere okunmadan anlanamayacak ifadeler.... Maalesef ne kadar zorlamaya calissak da insanin hevesi kiriliyor bir sure sonra. Ben 2 bolum dayanabildim. Belki baska bir cevirmenden okuma firsatim olur ileride.

Çalışmanın Mutluluğu ve Sıkıntısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Çalışmanın Mutluluğu ve Sıkıntısı, Alain De Botton

Yorum Gönder