8 Haziran 2023

Göç - Drizzt Efsanesi 3 R. A. Salvatore Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,7 TL
Yazarı: R. A. Salvatore
Çevirmen: Aslıhan Kopuz

Göç - Drizzt Efsanesi 3 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı R. A. Salvatore olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Göç - Drizzt Efsanesi 3 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Göç - Drizzt Efsanesi 3 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Göç - Drizzt Efsanesi 3 TIKLA PDF İNDİR !

Göç - Drizzt Efsanesi 3 Yazarı Kimdir ?

Göç - Drizzt Efsanesi 3 yazarı R. A. Salvatore 'dır. R. A. Salvatore yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Göç - Drizzt Efsanesi 3 PDF indir oku

Göç - Drizzt Efsanesi 3 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Göç - Drizzt Efsanesi 3 TIKLA PDF İNDİR !

Göç - Drizzt Efsanesi 3 TIKLA PDF İNDİR !


Karanlıkaltı'nı terk eden Drizzt, kendisine çok yabancı olan yepyeni topraklarla ve bambaşka bir dünyayla tanışıyor. Ölüm saçan bir drow olarak yeryüzünde kendisini kabul ettirmeye çalışırken pek çok zorlukla yüzleşse de kendisine sırtını dönmeyen kişilerle de karşılaşıyor.

"Gözlerimi yakıyor ve vücudumun her bölgesine acı veriyordu. Piwafwimi ve çizmelerimi parçalamış, zırhımdaki büyüyü yok etmiş ve de hep güvendiğim kılıçlarımı zayıflatmıştı. Yine de her gün, hiç şaşmaksızın, gün doğumunu beklemek için aynı yükseltiye, yargılanma yerime oturuyordum." Drizzt Do'urden, sadık yol arkadaşı Guenhwyvar'la yeryüzüne çıkıyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 320

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İthaki Yayınları

Göç - Drizzt Efsanesi 3 TIKLA PDF İNDİR !

16.08.2019

Ve İlk Üçlemenin Son Kitabı

2. kitapta olduğu gibi hikayeden kopmadan okuduğunuz bir kitap. Artık olaylar iyice derinleşip Karanlıkaltı evresi son buluyor. Tanıtımında olduğundan spoiler değildir diye düşünüyorum. Ama spoiler olacağından korktuğumdan içeriğe pek giremesem de Drizzt'in yeraltında yaşadığı maceraları, sorunları, piskolojik gitgelleri oldukça okuması keyifliydi.

Göç - Drizzt Efsanesi 3 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Göç - Drizzt Efsanesi 3, R. A. Salvatore

Yorum Gönder