8 Haziran 2023

Ağaçtaki Kız Şebnem İşigüzel Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,35 TL
Yazarı: Şebnem İşigüzel
Çevirmen: Şebnem İşigüzel

Ağaçtaki Kız indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Şebnem İşigüzel olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ağaçtaki Kız eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ağaçtaki Kız ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ağaçtaki Kız TIKLA PDF İNDİR !

Ağaçtaki Kız Yazarı Kimdir ?

Ağaçtaki Kız yazarı Şebnem İşigüzel 'dır. Şebnem İşigüzel yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Ağaçtaki Kız PDF indir oku

Ağaçtaki Kız indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ağaçtaki Kız TIKLA PDF İNDİR !

Ağaçtaki Kız TIKLA PDF İNDİR !
Bu zamanın ruhunun, içinden geçtiğimiz günlerin romanı. Hayatın altüst olması diye bir şey varsa bunu bizden başkası bilemez. Ne olacak kaygısıyla yaşayan, endişeli, hayat standartları şaşmış, işinden olmuş. Ama her şeye rağmen hayat dolu, umut eden, direnen. Şebnem İşigüzel anlatıyor. Coşkuyla, tutkuyla, hazla. Eşsiz bir hayal gücüyle taçlanan Ağaçtaki Kız unutulmayacak bir hikâye sunuyor. Aklınızın ucundan geçmeyecek bir yerde karşılıyor bizi genç kahramanımız. Sonra başlıyor içtenlikle, tatlı tatlı şakımaya, anlatmaya. "Bu bir özgürlük ve aşk hikâyesidir. İki hasta gencin hikâyesi. Birisi benim." Böyle söylemesine rağmen bu aynı zamanda manzaraya hasret kalanların, aşkın, âşıkların, arkadaşlıkların, vicdan sahibi insanların, hayallerin, yere çakılmanın, bu hayatın romanı. Genç kız tam da bizi anlatıyor: gençlerini, çocuklarını, kadınlarını sevmeyen ülkeyi. Dallardaki kuşlar gibi cıvıl cıvıl diliyle bir solukta okunan, soluksuz okunan bir roman bu.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 360

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Ağaçtaki Kız TIKLA PDF İNDİR !

02.11.2020

Kitap

Olağanüstü bir kitaptı..

Ağaçtaki Kız TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Ağaçtaki Kız, Şebnem İşigüzel

Yorum Gönder