8 Haziran 2023

Gecenin İçinden Sarah Bailey Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,1 TL
Yazarı: Sarah Bailey
Çevirmen: Pınar Polat

Gecenin İçinden indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sarah Bailey olan ve The Roman yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gecenin İçinden eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gecenin İçinden ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gecenin İçinden TIKLA PDF İNDİR !

Gecenin İçinden Yazarı Kimdir ?

Gecenin İçinden yazarı Sarah Bailey 'dır. Sarah Bailey yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Gecenin İçinden PDF indir oku

Gecenin İçinden indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. The Roman yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gecenin İçinden TIKLA PDF İNDİR !

Gecenin İçinden TIKLA PDF İNDİR !

Uluslararası çok satan listelerine giren, Türkiye'de de çok satan Karanlık Göl kitabının yazarından, etkileyici kurgusu ve güçlü karakterleriyle bağımlılık yaratacak yeni bir roman: Gecenin İçinden.

Kıdemli ve zeki dedektif Gemma Woodstock, Melbourne'deki en büyük cinayet vakaları üzerinde çalışan bir polis memurudur. Cinayete kurban giden evsiz bir adam vakasını üstlenen Gemma, öldürülen kişi ve onun yalnızlığıyla kendi yalnız yaşamı arasında bir bağ kurar. Ardından geleceği parlak bir sinema yıldızı olan Sterling Wade, gişe rekorları kıracak yeni filminin çekimleri sırasında öldürülür. Gemma Woodstock ve çalışma arkadaşı Nick Fleet, aktörün hayatındaki ve ölümündeki gizemi çözebilmek için bir süreliğine de olsa karakterlerindeki farklılıkları göz ardı ederek birlikte çalışmak zorunda kalır. Film çekimi sırasında işlenen bir cinayette, değişik açılardan çekilen birçok kamera görüntüsü varken katili bulmak ne kadar zor olabilir? Avustralya'nın çok sevilen film yıldızını öldürmek isteyen kimdir?

Evsiz bir adam ve ünlü bir sinema yıldızı arasında hiçbir ortak nokta yokmuş gibi görünse de Gemma ve Nick, bu iki adamın ölümlerine yol açan sırları keşfetmeye çok yakındır.

(Tanıtım Bülteninden)

Gecenin İçinden TIKLA PDF İNDİR !Gecenin İçinden TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Gecenin İçinden, Sarah Bailey

Yorum Gönder