24 Haziran 2023

Furkan Allah'a Emanet Ol Kahraman Tazeoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 4,9 TL
Yazarı: Kahraman Tazeoğlu
Çevirmen: Kahraman Tazeoğlu

Furkan Allah'a Emanet Ol indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kahraman Tazeoğlu olan ve Destek Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Furkan Allah'a Emanet Ol eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Furkan Allah'a Emanet Ol ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Furkan Allah'a Emanet Ol TIKLA PDF İNDİR !

Furkan Allah'a Emanet Ol Yazarı Kimdir ?

Furkan Allah'a Emanet Ol yazarı Kahraman Tazeoğlu 'dır. Kahraman Tazeoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Furkan Allah'a Emanet Ol PDF indir oku

Furkan Allah'a Emanet Ol indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Destek Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Furkan Allah'a Emanet Ol TIKLA PDF İNDİR !

Furkan Allah'a Emanet Ol TIKLA PDF İNDİR !

Allah'a emanet edilmek, Yaradan'ın rahmet yağmuruna şemsiyesiz bırakılmak, onun vereceği derde de, kedere de, ihlasa da, sınava da, huzura da layık olunabilecek sıfatta olmak demekti. Biri sende bu sıfatı görebilmişse, sen o sıfatta görülmüş olmanın hakkını vereceksin, tefekkür edeceksin, Rabb'ine teslim olacaksın. Biri seni Allah'a emanet etmişse seni görmeden ölmez. Biri seni Allah'a emanet etmişse kimse seni çalamaz. Bir insanın emanet edileceği en güvenli yer arşıâlâdır. Biri Allah'a emanet edildiğinde eksiksiz ve bozulmadan, bırakıldığı gibi geri alınır. Zeynep, giderken onu inandığı güce emanet etmişti. Furkan'ı hayatta tutan şey de işte bu oldu.
(Tanıtım Bülteninden)

Furkan Allah'a Emanet Ol TIKLA PDF İNDİR !Furkan Allah'a Emanet Ol TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Furkan Allah'a Emanet Ol, Kahraman Tazeoğlu

Yorum Gönder