18 Haziran 2023

Fransız Kadın Yolcu Rıdvan Aklan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,8 TL
Yazarı: Rıdvan Aklan
Çevirmen: Rıdvan Aklan

Fransız Kadın Yolcu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Rıdvan Aklan olan ve Mona yayınevinin yayınlamış olduğu, 164 sayfalık Fransız Kadın Yolcu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Fransız Kadın Yolcu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Fransız Kadın Yolcu TIKLA PDF İNDİR !

Fransız Kadın Yolcu Yazarı Kimdir ?

Fransız Kadın Yolcu yazarı Rıdvan Aklan 'dır. Rıdvan Aklan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Fransız Kadın Yolcu PDF indir oku

Fransız Kadın Yolcu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mona yayınevi tarafından yayınlanan, 164 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Fransız Kadın Yolcu TIKLA PDF İNDİR !

Fransız Kadın Yolcu TIKLA PDF İNDİR !

Herkesin Hayatından Sessizce Geçip Giden Biri Olmuştur.

"O vakitler evlat, toplum ve fikirler birbirine bu kadar uzak değildi. Hiç değilse toplumun değer yargıları daha ön plandaydı. O zamanlar uzak olmak gerçekten bedenen uzak olmayla eşdeğerdi. Şimdilerdeki gibi bedenler yan yana; ruhlar, elinizdeki şu cep telefonu denen zımbırtıların içinde değildi. Okumuş olmaya gelecek olursak; okumak demek, öğrenmek demekti. Mütevazılığı, haddi bilmeyi öğrenmekti.

Şimdiki gibi iki satır okuyan kendini allamei cihan sanıp elâleme caka satmak için çıkmazdı meydanlara. Bilginin kaynağını, zor şartlarda olmasına rağmen araştırır, bugünkü gibi ortaya atılan, kaynağı dahi verilmeyen yalan bir bilgi ile kendilerini elit diye pazarlayıp toplumdan üstün görme çabasına girmezdi insanlar. Biz geldik gidiyoruz evlat, bu konularda siz ve sizden sonra gelen kuşaklar için üzülüyorum, maalesef fikirlerin şeffaflığındansa kıyafetlerin şeffaflığı peşinde koşanlara üzülüyorum."

(Tanıtım Bülteninden)

Fransız Kadın Yolcu TIKLA PDF İNDİR !

01.04.2020

HARİKA BİR KİTAP

Bütün güzel şeyler gibi bitmesin diyeceğiniz ama tadı damağınızda kalacak çok güzel bir roman.


01.04.2020

Son Zamanlarda Okuduğum En Sürükleyici Roman...

Okurken inanılmaz keyif aldım. Öncelikle asıl hoşuma giden kısım sanki eski bir yazarın kitabını okuyormuşum hissi vermesiydi.Son zamanlarda bu üslupta yazılmış kitaplarla karşılaşmak bir hayli zor. Abellanın hikayesi beni kendine çekti ama yüreğimi de biraz burktu, keşke daha uzun olsaydı da hemen bitmeseydi dedim.Harika bir kitap olmuş. Kaleminize sağlık.


01.04.2020

Güzel mesajlarla dolu güzel bir kitap

Yazarın anlatımı o kadar naif ve duygu yüklüydü ki daha önce kalemi ile tanışmadığım için üzüldüm açıkçası. Altı çizilecek onlarca cümle içinde devam eden kitabın sonu bana baya etkileyici geldi. Yazar olayları birbirine bağlarken kurguyu sağlamlaştırmış. Okuyacakların beğeneceğine eminim.

Fransız Kadın Yolcu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Fransız Kadın Yolcu, Rıdvan Aklan

Yorum Gönder