9 Haziran 2023

Fındık Kabuğu Ian McEwan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,4 TL
Yazarı: Ian McEwan
Çevirmen: İlknur Özdemir

Fındık Kabuğu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ian McEwan olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Fındık Kabuğu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Fındık Kabuğu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Fındık Kabuğu TIKLA PDF İNDİR !

Fındık Kabuğu Yazarı Kimdir ?

Fındık Kabuğu yazarı Ian McEwan 'dır. Ian McEwan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Fındık Kabuğu PDF indir oku

Fındık Kabuğu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Fındık Kabuğu TIKLA PDF İNDİR !

Fındık Kabuğu TIKLA PDF İNDİR !

Edebiyat tarihinin en genç Hamlet'i babasının katline engel olmaya çalışırken pek bilindik bir varoluş krizine düşer: Olmak ya da olmamak!


Hamileliğinin son aşamasındaki Trudy, ihanet ettiği kocası John'u kafasının karışık olduğu bahanesiyle evlerinden uzaklaştırdıktan sonra son derece sığ, çıkarcı ve bayağı kayınbiraderi Claude'la yaşamaya başlar. Trudy ve Claude, John'a ait paha biçilemez eve konmak için planlar yaparlar. Fakat bu kumpası ilk aşamasından beri takip eden bir kulak misafirleri vardır: Trudy'nin rahminde, kendisini bekleyen geleceğe doğup doğmama konusundaki kararını henüz verememiş bir fetüs.


Ünlü İngiliz yazar Ian McEwan'ın anlatıcılığını bir fetüse yaptırdığı, embriyonun yapısı gereği monolog bir anlatımla ilerleyen, nüktesi bol ve akıcılığını kaybetmeyen bir dille kotardığı bu kısa roman, klasik suç hikâyesinden beklenenleri başarıyla karşılarken en özgün Hamlet uyarlamalarından birisi olarak anılmayı hak ediyor.



Bir fetüs tarafından anlatılan ihanet ve cinayet öyküsü, şaşırtıcı derecede merak uyandırıcı, göz kamaştırıcı derecede zekice yazılmış, ciddiyetle derinleşen bir roman


-Washington Post-



Ian McEwan'ın Fındık Kabuğu bir fetüs tarafından anlatılan son derece eğlenceli bir kitap


-Toronto Start-



Ian McEwan Fındık Kabuğu ile ne kadar sıra dışı bir yazar olduğunu bir kere daha gösteriyor.


-The Wall Street Journal-



(Tanıtım Bülteninden)



Fındık Kabuğu TIKLA PDF İNDİR !

15.03.2019

Eh

Yoğun olmadığınız. kafanızın en rahat olduğu dönemlerde okumanızı tavsiye ederim. Bana çok akıcı gelmedi.


06.02.2019

bir yudum tatlı su gibi

Anlatım tarzı beni çok etkiledi. ceninle kesesinin içinde sohbet ediyormuşsunuz gibi değişik bir duygu da hissettiriyor.  ayrıca, her şeyi gözünüzde canlandırabiliyorsunuz. ayrıntılı bir anlatım da var ve üstelik dili basit. mutlaka okumalısınız.


02.10.2018

Güzel Bir Hamlet Uyarlaması

Tanıtım yazısında oldukça detaylı açıklama var. Okumaya başlamadan önce Hamlet'i okuyup sonra kitaba başlarsanız alacağınız keyif ikiye katlanabilir. Özenli kurgusuyla, keyifle okunan bir roman.

Fındık Kabuğu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Fındık Kabuğu, Ian McEwan

Yorum Gönder