18 Haziran 2023

Falconer Hapishanesi John Cheever Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,93 TL
Yazarı: John Cheever
Çevirmen: Ayça Sabuncuoğlu

Falconer Hapishanesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı John Cheever olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Falconer Hapishanesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Falconer Hapishanesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Falconer Hapishanesi TIKLA PDF İNDİR !

Falconer Hapishanesi Yazarı Kimdir ?

Falconer Hapishanesi yazarı John Cheever 'dır. John Cheever yazdığı bu eserle Pulıtzer Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Falconer Hapishanesi PDF indir oku

Falconer Hapishanesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Falconer Hapishanesi TIKLA PDF İNDİR !

Falconer Hapishanesi TIKLA PDF İNDİR !

Uyuşturucu bağımlısı Profesör Ezekiel Farragut, kardeş katlinden on yıl hapse mahkûm olur. Karısının azap verici ziyaretlerinin, hapishane yaşamının vahşi tekdüzeliğinin ve hafızanın ağır yükünün ortasında insanlığını korumaya, kefaretini ödemeye çabalamaktadır.

Falconer Hapishanesi'nde Cheever, edebiyatında önemli bir yer kaplayan banliyöden uzaklaşıyor. Ama parmaklıkların ardında bir hapishane romanından çok daha fazlasını yazıyor. Farragut'ın hikâyesinde kendi korkularıyla, kendi karanlığıyla yüzleşen yazar; özgürlüğü, insanın kendi zihninin ve bedeninin içinde özgür olabilme çabasını anlatıyor. Cheever'ın birçoklarınca başyapıtı sayılan ve hakkında en çok yazılan eserlerinden biri olanFalconer Hapishanesi, insanlık durumu üzerine büyüleyici bir kıssa niteliğinde.

"Falconer Hapishanesi, Amerikan ruhunun derin bir incelemesi – bir başyapıt."

- A.M. Homes -

"Çağımızın en önemli romanlarından."

- The New York Times -

"John Cheever büyülü bir gerçekçi ve ışıltılı öykülerinde,Bullet Park'laFalconer Hapishanesigibi eşsiz romanlarında karşılaştığımız üslubu, savaş sonrası Amerikan edebiyatının diğer bütün öncü yazarlarının üslubu gibi renkli ve özgün."

- Philip Roth -

(Tanıtım Bülteninden)

Falconer Hapishanesi TIKLA PDF İNDİR !Falconer Hapishanesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Falconer Hapishanesi, John Cheever

Yorum Gönder