29 Haziran 2023

Falaka - Türk Klasikleri Ahmet Rasim Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,94 TL
Yazarı: Ahmet Rasim
Çevirmen: Ahmet Rasim

Falaka - Türk Klasikleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Rasim olan ve Sancak yayınevinin yayınlamış olduğu, 96 sayfalık Falaka - Türk Klasikleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Falaka - Türk Klasikleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Falaka - Türk Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Falaka - Türk Klasikleri Yazarı Kimdir ?

Falaka - Türk Klasikleri yazarı Ahmet Rasim 'dır. Ahmet Rasim yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Falaka - Türk Klasikleri PDF indir oku

Falaka - Türk Klasikleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sancak yayınevi tarafından yayınlanan, 96 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Falaka - Türk Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Falaka - Türk Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Büyük Türk Edebiyatçısı Ahmet Rasim ''anı'' türündeki bu eserinde çocukluğuyla ilgili hatıralarına yer vermektedir. Ahmet Rasim'in bu hikayesi Osmanlı İstanbulu'nda bir Müslüman mahallesinde geçmektedir. Eser Osmanlı yaşamına sosyal ve kültürel anlamda ayna tutması bakımından kıymet taşımaktadır. Ahmet Rasim bu eserinde dönemin eğitim sistemine ve Osmanlı sosyal yaşamına eleştiriler getirmekte, çocukluk döneminde gelişmesi gereken büyüklere ve ilim öğreten hocalara saygının nasıl korkuya evrilerek bir sosyal mesele haline geldiğini irdelemektedir. Saygı ve sevginin kötü uygulamalar nedeni ile korkuya, hatta nefrete dönüşerek psikolojik ve sosyolojik sorunlara yol açtığını güzel bir hikaye ile tasvir ederek Türk Edebiyatına hediye etmiştir.

(Tanıtım Bülteninden)

Falaka - Türk Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !Falaka - Türk Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Falaka - Türk Klasikleri, Ahmet Rasim

Yorum Gönder