23 Haziran 2023

Ezanla Diriliş Halit Ertuğrul Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı: Halit Ertuğrul
Çevirmen: Halit Ertuğrul

Ezanla Diriliş indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Halit Ertuğrul olan ve Nesil Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ezanla Diriliş eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ezanla Diriliş ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ezanla Diriliş TIKLA PDF İNDİR !

Ezanla Diriliş Yazarı Kimdir ?

Ezanla Diriliş yazarı Halit Ertuğrul 'dır. Halit Ertuğrul yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Ezanla Diriliş PDF indir oku

Ezanla Diriliş indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Nesil Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ezanla Diriliş TIKLA PDF İNDİR !

Ezanla Diriliş TIKLA PDF İNDİR !
Bu kitapta, insanı hayrete düşüren, ibret dolu, yaşanmış bir 'namaz serüveni' anlatılmaktadır.

'Ezanla Diriliş', mafya liderlerini ele verdiği için ülkesinden kaçarak Türkiye'de bir otele sığınan bir Alman kadının gerçek öyküsüdür.

Öldürülme korkusuyla bunalıma girdiği bir anda, 'ezanın gizemli büyüsü'ne kapılarak hayatının nasıl değiştiğini anlatmaktadır.

Korkunun, dehşetin ve ümidin kol kola nefesleri kestiği bu kitapta, 'ezanla diriliş'e, 'namazla şahlanış'a şahit olacaksınız.

Kitap bittiğinde çok şeylerin değiştiğini göreceksiniz.

Dayanabilen yüreklere...


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 2007


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 94

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Nesil Yayınları Ezanla Diriliş TIKLA PDF İNDİR !

13.09.2007

Harika

Gerçekten çok güzel herkesin okumasını isterim çok macera dolu ve sürükleyici ben inanın bu kitabı okuduktan sonra namaza daha bir sevgiyle bağlandım ve ezanın kıymetini ve değerini anladım ve gerçeken çok ağladım çok güzel.

Ezanla Diriliş TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Ezanla Diriliş, Halit Ertuğrul

Yorum Gönder