22 Haziran 2023

Emine - Fay Kırığı 2 Mehmet Eroğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,7 TL
Yazarı: Mehmet Eroğlu
Çevirmen: Mehmet Eroğlu

Emine - Fay Kırığı 2 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Eroğlu olan ve Agora Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Emine - Fay Kırığı 2 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Emine - Fay Kırığı 2 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Emine - Fay Kırığı 2 TIKLA PDF İNDİR !

Emine - Fay Kırığı 2 Yazarı Kimdir ?

Emine - Fay Kırığı 2 yazarı Mehmet Eroğlu 'dır. Mehmet Eroğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Emine - Fay Kırığı 2 PDF indir oku

Emine - Fay Kırığı 2 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Agora Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Emine - Fay Kırığı 2 TIKLA PDF İNDİR !

Emine - Fay Kırığı 2 TIKLA PDF İNDİR !
1979'da Milliyet Roman Ödülü'ne layık görülen "Issızlığın Ortası" romanından beri siyasal romanın ustası kabul edilen Mehmet Eroğlu, Türkiye'nin siyasal, toplumsal ve kültürel anlamda yaşamakta olduğu büyük fay çatlamasını anlattığı "Fay Kırığı Üçlemesi"nin ikinci kitabı olan "Emine" başlıklı bu romanında, bir yandan aşkı yaşamak ile hayat tarzı arasında sıkışan bireylerin kaderlerini ustalıkla çizerken, öbür yandan Müslüman hareketin iktidardaki liberal kanadından daha farklı, toplumcu bir damara yönelik koluna eğilerek, yeni tartışmaların kapısını aralıyor...



Sayfa Sayısı: 592

Baskı Yılı: 2011


Dili: Türkçe
Yayınevi: Agora Kitaplığı Emine - Fay Kırığı 2 TIKLA PDF İNDİR !

12.09.2013

Ozel

Mehmet Eroglu okumak ayricaliktir. Ellerine, beynine saglik hocam.


21.01.2013

Her zaman ki gibi harika

Mehmet Eroğlu hayranları için yine güzel bir kitap. Harika tespitler. Anlaşılır bir dil. Bu üçlemenin ilk kitabı Mehmet ile birlikte mutlaka okumanızı tavsiye ederim. Üçüncü kitap olan ROJIN´i bekliyorum ama hala yayınlanmadı.


08.12.2011

Çok ilginç ve çok güzel

Romanın konusu , ailesi çok varlıklı türbanlı bir gençkızla inançsız bir adamın aşkı , gerçekten çok ilginç.İlerde filme de çekilebilecek kadar ilgi uyandırıcı bence.Ayrıca dili sade ve kolay okunur bir roman.Kalın diye korkmayın.

Emine - Fay Kırığı 2 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Emine - Fay Kırığı 2, Mehmet Eroğlu

Yorum Gönder