7 Haziran 2023

Edebi Teknikler ve 72 Yaratıcı Yazarlık Deneyi Alper Çeker Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı: Alper Çeker
Çevirmen: Alper Çeker

Edebi Teknikler ve 72 Yaratıcı Yazarlık Deneyi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Alper Çeker olan ve Altıkırkbeş Basın Yayın yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Edebi Teknikler ve 72 Yaratıcı Yazarlık Deneyi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Edebi Teknikler ve 72 Yaratıcı Yazarlık Deneyi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Edebi Teknikler ve 72 Yaratıcı Yazarlık Deneyi TIKLA PDF İNDİR !

Edebi Teknikler ve 72 Yaratıcı Yazarlık Deneyi Yazarı Kimdir ?

Edebi Teknikler ve 72 Yaratıcı Yazarlık Deneyi yazarı Alper Çeker 'dır. Alper Çeker yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Edebi Teknikler ve 72 Yaratıcı Yazarlık Deneyi PDF indir oku

Edebi Teknikler ve 72 Yaratıcı Yazarlık Deneyi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altıkırkbeş Basın Yayın yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Edebi Teknikler ve 72 Yaratıcı Yazarlık Deneyi TIKLA PDF İNDİR !

Edebi Teknikler ve 72 Yaratıcı Yazarlık Deneyi TIKLA PDF İNDİR !

Genişletilmiş ikinici baskımızda, kısa öykü ve roman yazım teknikleri üzerine iki yeni bölüm eklenmiştir

Edebi tekniklerin Türk ve Dünya edebiyatından örneklerle anlatıldığı bu kaynak itap 72 adet yaratıcı yazarlık deneyi ve kalem alıştırması önerisiyle tamamlanıyor.

Yazınsal yaratıcılık yetenek işidir ama bu yetenek, edebi tekniklerin bilgisi olmadan bir hiçtir ve bu kitaptaki kalem alıştırmalarıyla törpülenmezse kesinlikle geliştirilemez.

(Tanıtım Bülteninden)

Edebi Teknikler ve 72 Yaratıcı Yazarlık Deneyi TIKLA PDF İNDİR !Edebi Teknikler ve 72 Yaratıcı Yazarlık Deneyi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Edebi Teknikler ve 72 Yaratıcı Yazarlık Deneyi, Alper Çeker

Yorum Gönder