6 Haziran 2023

Deli Kızın Türküsü Gülten Akın Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,2 TL
Yazarı: Gülten Akın
Çevirmen: Gülten Akın

Deli Kızın Türküsü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gülten Akın olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Deli Kızın Türküsü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Deli Kızın Türküsü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Deli Kızın Türküsü TIKLA PDF İNDİR !

Deli Kızın Türküsü Yazarı Kimdir ?

Deli Kızın Türküsü yazarı Gülten Akın 'dır. Gülten Akın yazdığı bu eserle Erdal Öz Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Deli Kızın Türküsü PDF indir oku

Deli Kızın Türküsü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Deli Kızın Türküsü TIKLA PDF İNDİR !

Deli Kızın Türküsü TIKLA PDF İNDİR !
Doğan Kardeş Dizisi, çağdaş Türk şiirinin en önemli şairlerinin seçme şiirlerini gençlerle buluşturuyor. Genç okurların, şairlerimizin şiir serüvenlerini kronolojik bir biçimde izleyebileceği dizinin son kitabı Gülten akın'a ait.

Elimi uzatsam tutamasam
Olanca sevgimi yalnızlığımı
Düşünsem hayır düşünmesem
Senin hiç haberin olmasa
Senin hiç haberin olmaz ki
Başlar biter kendi kendine o türkü




Sayfa Sayısı: 112

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Deli Kızın Türküsü TIKLA PDF İNDİR !

31.08.2016

Bu değerleri unutmayalım

Böyle değerli bir yazarın kitabına sahip olmak çok güzel. Baskısı tükendiğinde çok üzülmüştüm ki yeni baskısı kısa sürede yapılmış. Ücretsiz kargo fırsatı ile görür görmez aldım ve siparişim ertesi gün elime ulaştı. Başarılı bir hizmet. Gülten Akın hakkında söylenecek çok söz yok.

Deli Kızın Türküsü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Deli Kızın Türküsü, Gülten Akın

Yorum Gönder