14 Haziran 2023

Colorado Kid Stephen King Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,4 TL
Yazarı: Stephen King
Çevirmen: Stephen King

Colorado Kid indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stephen King olan ve Sayfa 6 yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Colorado Kid eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Colorado Kid ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Colorado Kid TIKLA PDF İNDİR !

Colorado Kid Yazarı Kimdir ?

Colorado Kid yazarı Stephen King 'dır. Stephen King yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Colorado Kid PDF indir oku

Colorado Kid indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sayfa 6 yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Colorado Kid TIKLA PDF İNDİR !

Colorado Kid TIKLA PDF İNDİR !

Stephen King efsanesi, ucu bilinmeyene doğru giden yepyeni bir soruşturmayla geri döndü. Maine sahili açıklarındaki bir adada ölü bir adam bulunur. Cesedin üzerinde kimlik yoktur. Birtakım ipuçları, iki yerel gazeteci ve adli tıp eğitimi gören bir öğrenci sayesinde ortaya çıkar. Ancak adamın kimliğinin belirlenmesi bir yıldan fazla sürecektir. Ölen adamın ve ölümünün şaşırtıcı koşulları hakkında bilgi sahibi olundukça, çözümden de o denli uzaklaşılmaktadır. Bu, olanaksız gibi görünen bir suç mudur, yoksa çok daha garip bir olay mı? Esrarın kalbindeki karanlık ve esrarlı olayları araştırma dürtümüz hakkında olan bu hikâyeyi Stephen King'den başkası anlatamazdı. Stephen King, Dashiell Hammett'in Malta Şahini'nden ve Graham Greene'in eserlerinden izler taşıyan bu kitabında, konusu esrarın doğasından aşağı kalmayacak kadar şaşırtıcı bir hikâyeyle karşımıza çıkıyor… (Tanıtım Bülteninden)

Colorado Kid TIKLA PDF İNDİR !Colorado Kid TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Colorado Kid, Stephen King

Yorum Gönder