14 Haziran 2023

Cin Aynası Ercan Kesal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,38 TL
Yazarı: Ercan Kesal
Çevirmen: Ercan Kesal

Cin Aynası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ercan Kesal olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Cin Aynası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Cin Aynası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Cin Aynası TIKLA PDF İNDİR !

Cin Aynası Yazarı Kimdir ?

Cin Aynası yazarı Ercan Kesal 'dır. Ercan Kesal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Cin Aynası PDF indir oku

Cin Aynası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Cin Aynası TIKLA PDF İNDİR !

Cin Aynası TIKLA PDF İNDİR !
"Kimsenin birbirine acımadığı, herkesin kolayca birbirinden nefret ettiği, birinin ötekine yardım etmeyi aklından dahi geçirmediği soğuk ve umutsuz bir dünya'da yaşıyoruz. Yalnızlıktan korktuğumuz ama sürekli yalnız kalmaya çalıştığımız, yalnızlığımızın yetmediği ve bitmediği bir çağdayız.
(...)

Galeano'dan ilham alırsam; birlikte kurtulmak için ve yeniden buluşabilmeyi ümit ettiğim için yazıyorum. Kederlerimi, iç sıkıntılarımı ve başkalarında da fark ettiğim acıları anlatmak için yazıyorum. Kendime acı vereni açıklamak, içimde büyüyen sevinci ve coşkuyu da hemen paylaşmak için yazıyorum.
(...)

Sokaktan duyduğum cümleleri 'cesaret ve kehanetle bezeyip yeniden asıl sahiplerine gönderdiğimde' onlardan gelecek işaretin merakıyla yazıyorum." Ercan Kesal "kendi kendimizle derdimizin" sır kâtipliğini yapıyor. Peri Gazozu kitabının izinde, insan halleri üzerine sohbet ediyor okuruyla. Ahlâkın "utanmayı bilmek" demek olduğunu bilerek, "çocuk aklının" safiyetini severek, rüyalarını kalbine sorarak… Ölüm, zulüm, acı, kötülük üzerine… Direnmek, insan onuru, devrimci inat üzerine… "Adamı adam eden analar" üzerine… İyilik, güzellik, çocuklar, insanlık ve sinema üzerine yazılar. Kederli ve yine de ümitli.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 292

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık Cin Aynası TIKLA PDF İNDİR !

30.12.2018

Fiyasko

Kitap çok kötü. Olay kurgusu karmakarisik, Turkcesini anlamak mumkun degil.

Cin Aynası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Cin Aynası, Ercan Kesal

Yorum Gönder