17 Haziran 2023

Çiçero-Yüzyılın Casusu Diello Elyesa Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,6 TL
Yazarı: Diello Elyesa
Çevirmen: Diello Elyesa

Çiçero-Yüzyılın Casusu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Diello Elyesa olan ve Elhamra yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çiçero-Yüzyılın Casusu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çiçero-Yüzyılın Casusu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çiçero-Yüzyılın Casusu TIKLA PDF İNDİR !

Çiçero-Yüzyılın Casusu Yazarı Kimdir ?

Çiçero-Yüzyılın Casusu yazarı Diello Elyesa 'dır. Diello Elyesa yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Çiçero-Yüzyılın Casusu PDF indir oku

Çiçero-Yüzyılın Casusu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Elhamra yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çiçero-Yüzyılın Casusu TIKLA PDF İNDİR !

Çiçero-Yüzyılın Casusu TIKLA PDF İNDİR !

Bir Türk 2. Dünya savaşı'nın kaderini değiştirdi, ama bunu yalnızca üç kişi biliyordu.

"Bu kitap, macera romanları arasında Sherlock Holmes'un keşfi kadar büyük bir gelişmedir."

- Charleston News & Courier -

"Çiçero, James Bond'u amatör hissetmenize sebep olacak."

- Wilmington News -

Askerliğini Çankaya Köşkü'nde Atatürk'ün yanında yapan Elyesa Bazna'nın kod adı Çiçero'ydu. Ve bu sessiz casus Çiçero, yalnızca bu kitapta konuşuyordu!

"Çiçero, 2. Dünya Savaşı'nın en korkusuz ve tehlikeli ajanıydı. İngiliz diplomatik kodlarını çözmüş, Almanlara; Stalin, Roosevelt, Churchill'in Yalta Antlaşmaları'nı bildirmiş ve onlara 'Overlod Operasyonu'nun Avrupa'nın istilasının kod adı olduğunu söylemişti."

- Dayton Daily News -

Uluslararası ilişkilerde yaşanılan perde arkası olaylarla sıkça ismi duyulan bu esrarengiz casusun, gizemli hayat öyküsünü en ince ayrıntısına kadar, "Çiçero - Yüzyılın Casusu"ndan öğreneceksiniz.

"Türkiye İngiliz Büyükelçisi'nin uşağı, savaş zamanının çok önemli sırlarını nasıl Almanlara sattığını anlatırken, içindeki karakterler bu harika kitaba müthiş bir heyecan katıyor."

- Saturday Review -

Yıllar öncesine ait inanılmaz bir casusluk hikâyesininyalın ve dramatik detayları ile tanışmaya hazır mısınız?

(Tanıtım Bülteninden)

Çiçero-Yüzyılın Casusu TIKLA PDF İNDİR !

17.12.2019

Çok guzel

Nice


11.12.2019

Beğeni

Çok şaşırtıcı ve ilginç bir kitap...Okurken zaman zaman kurgu mu acaba dedim...


04.12.2019

Konu Müthiş, Çeviri kalitesi tartışmalı

Kitabı filmini izlemeden önce okudum. Hakikaten sürükleyici bir konusu ve olay örgüsü var (Çiçero nun gerçek hayat hikayesinden bir kesit), fakat yer yer kitaptan kopmalar yaşadım ayrıca çeviriden de kaynaklanan sorunlar mevcut. İlk kısımda verilen tarihi olaylar ve detaylar kitap sonunda okunsa daha iyi olur diye düşünüyorum. (Ben ilk önce okudum ve kimin kim olduğunu yada olaylardaki önemini bilmediğimden pek bir anlam ifade etmemişti.) Çiçero hakkında üç film çekilmiş, iki tanesi Türk yapımı bunlarıda sırasıyla izleyip kitabın İngilizce çevirisini de okumayı programıma aldım. (Eğer bulunabilirse Alman ve İngiliz bakış açısıyla yazılmış kitaplarda okunabilir. Sonuçta kitap Çiçero nun kendi kaleminden olduğu için anlatılan olaylarda hep kendini haklı çıkarma, abartma ve üstün görmek istemiş olabilir her insan gibi) Sonuçta pişman olmayacağınız bir solukta okuyacağınız bir kitap bence, kitabevi sonraki basımlarda gerekli düzeltmeleri yapacaktır diye ümit ediyorum. İyi okumalar.

Çiçero-Yüzyılın Casusu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Çiçero-Yüzyılın Casusu, Diello Elyesa

Yorum Gönder