29 Haziran 2023

Charles Bukowski'yi Sevmek ve Nefret Etmek Linda King Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 29,25 TL
Yazarı: Linda King
Çevirmen: Avi Pardo

Charles Bukowski'yi Sevmek ve Nefret Etmek indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Linda King olan ve Parantez Gazetecilik ve Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Charles Bukowski'yi Sevmek ve Nefret Etmek eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Charles Bukowski'yi Sevmek ve Nefret Etmek ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Charles Bukowski'yi Sevmek ve Nefret Etmek TIKLA PDF İNDİR !

Charles Bukowski'yi Sevmek ve Nefret Etmek Yazarı Kimdir ?

Charles Bukowski'yi Sevmek ve Nefret Etmek yazarı Linda King 'dır. Linda King yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Günlük Anı türündedir.

Charles Bukowski'yi Sevmek ve Nefret Etmek PDF indir oku

Charles Bukowski'yi Sevmek ve Nefret Etmek indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Parantez Gazetecilik ve Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Charles Bukowski'yi Sevmek ve Nefret Etmek TIKLA PDF İNDİR !

Charles Bukowski'yi Sevmek ve Nefret Etmek TIKLA PDF İNDİR ! Amerikan Yeraltı Edebiyatından birçok simanın şahit olduğu büyük bir aşkın öyküsü… Genç, güzel şair ve heykeltıraş Linda King, 1970'lerde Los Angeles'ta yaşıyordu. Los Angeles Free Press için Pis Moruğun Notları'nı yazan yeraltı yazarı / şairi Charles Bukowski ile tanıştı. Büstünü yapmayı teklif etti. Sivilceleriyle yaralanmış yüzünü yontarken Bukowski mektupları, yazıları ve zekası ile onu baştan çıkarttı. Âşık oldular. Beş yıl süren sevgi ve nefret dolu, tutkulu ve esprili bir ilişkileri oldu. Linda King bu birlikteliğin ve ayrılışlarının öyküsünü Bukowski'nin kendisi için yazdığı hiç yayımlanmamış şiirleri ve mektuplarıyla, fotoğraflarla anlatıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Charles Bukowski'yi Sevmek ve Nefret Etmek TIKLA PDF İNDİR !Charles Bukowski'yi Sevmek ve Nefret Etmek TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Dünya Günlük Anı, Charles Bukowski'yi Sevmek ve Nefret Etmek, Linda King

Yorum Gönder