16 Haziran 2023

Cep Stephen King Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,1 TL
Yazarı: Stephen King
Çevirmen: Stephen King

Cep indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stephen King olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Cep eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Cep ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Cep TIKLA PDF İNDİR !

Cep Yazarı Kimdir ?

Cep yazarı Stephen King 'dır. Stephen King yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Cep PDF indir oku

Cep indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Cep TIKLA PDF İNDİR !

Cep TIKLA PDF İNDİR !
Ekim ayının sıradan bir günüydü. Her şey olağan akışında devam ediyordu. Boston'da Boylston Caddesi'nde sevinçten adeta uçarcasına yürüyen Clayton Riddell içinse hayat, çok daha mutlu ve umut vericiydi. İyi bir çizgi roman anlaşması yapmış, geleceğin umut dolu kapıları artık önünde açılmaya başlamıştı. Ancak her şey bir anda olup bitti. Tahribatın nedeni, herkesin cep telefonlarından yayılan ve sonradan Frekans adıyla anılacak olan sinyaldi. Clay ve bu faciadan kıl payı kurtulan birkaç kişi, kendilerini medeniyetin zifiri karanlık çağında, etraflarını saran kaos ve inanılmaz bir katliamın içinde buldular. Frekans yüzünden insanlar akıldan yoksun bir sürüye dönüştü ve onlar için evrim başladı...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 432

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Altın Kitaplar Cep TIKLA PDF İNDİR !

13.03.2007

Sürükleyici Bir Macera İçin

Korku edebiyatının "olgun" temalarından olan sürü, değişim, dijital istila gibi konuları sürükleyici bir kurgu içinde tekrar okumak için sunulan roman; elinizden bırakamayacağınız, tüketilmeye hazır içerik ile, okuyucuyu zorlamadan kendini kabul ettirmekte. King kendine ait bir çok özelliği eserin özüne katmış ancak -sanıyorum ki popülerlikten ayrılmamak için- özgünlükten uzaklaşmış. Meraklısı ve "pulp" roman tüketicisine güzel bir kapakla sunulmuş.


16.02.2007

Gerilim klasiği

Uzun zamandır King'in yazdıklarını beğenmiyordum. Fakat bu kitap nefes kesici. Bitirene kadar akşam eve gelip okumak için sabırsızlandım.


04.02.2007

Harika

Kitap bittiğinde bu kadar dört dörtlük bir öykünün bu kadar kısa zamanda bitmesine sinir olmuştum. Ama sonra öykünün genel ilerleyişini düşündüğümde finalin gayet güzel ve anlamlı olduğunu düşündüm. King'in eline sağlık, filmini merakla bekliyoruz.

Cep TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Cep, Stephen King

Yorum Gönder