17 Haziran 2023

Çembere İlk Tükürük Aykut Güleç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Aykut Güleç
Çevirmen: Aykut Güleç

Çembere İlk Tükürük indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Aykut Güleç olan ve Yade Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 144 sayfalık Çembere İlk Tükürük eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çembere İlk Tükürük ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çembere İlk Tükürük TIKLA PDF İNDİR !

Çembere İlk Tükürük Yazarı Kimdir ?

Çembere İlk Tükürük yazarı Aykut Güleç 'dır. Aykut Güleç yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Çembere İlk Tükürük PDF indir oku

Çembere İlk Tükürük indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yade Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 144 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çembere İlk Tükürük TIKLA PDF İNDİR !

Çembere İlk Tükürük TIKLA PDF İNDİR !

Yezidilik inancına göre; Hz. Âdem ile Hz. Havva'nın cennetten çıkarılmasında Melek-i Tavus'un (Diğer dinlere göre şeytanın) suçu yoktu. Melek-i Tavus, Tanrı'nın emrini yerine getirmişti. Tanrı, Melek-i Tavus'a dünyanın kurulması ve insanların çoğalması için Âdem'in dünyaya gönderilmesini emretmişti. Melek-i Tavus Tanrı'ya yakın mertebede, belki eş nitelikte ilahi bir kudretti.

Burak Asteğmen, bilgileri karşılaştırıp yorumlamaya çalıştı. Önce, Hz. Âdem ile Hz. Havva'nın cennetten yeryüzüne gönderilişiyle ilgili şeytanın rolünü sorguladı. Şeytan, gerçekten Allah'ın emirlerini mi yerine getirmişti? Ya da Allah, Hz. Âdem ile Hz. Havva'nın cennetten kovularak dünyanın kurulması ve insanların çoğalması için şeytanı mı kullanmıştı? Bir başka ifadeyle (haşa) şeytanı kullanarak Hz. Âdem ile Hz. Havva'ya tuzak mı kurmuştu?

(Tanıtım Bülteninden)

Çembere İlk Tükürük TIKLA PDF İNDİR !Çembere İlk Tükürük TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Çembere İlk Tükürük, Aykut Güleç

Yorum Gönder