9 Haziran 2023

Çatıdaki Pencere Jose Saramago Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,6 TL
Yazarı: Jose Saramago
Çevirmen: Pınar Savaş

Çatıdaki Pencere indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jose Saramago olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çatıdaki Pencere eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çatıdaki Pencere ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çatıdaki Pencere TIKLA PDF İNDİR !

Çatıdaki Pencere Yazarı Kimdir ?

Çatıdaki Pencere yazarı Jose Saramago 'dır. Jose Saramago yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Çatıdaki Pencere PDF indir oku

Çatıdaki Pencere indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çatıdaki Pencere TIKLA PDF İNDİR !

Çatıdaki Pencere TIKLA PDF İNDİR !
"Ölmek varolmuş olmak ve artık olmamaktır," derdi José Saramago. O öldü, artık yok, ama Çatıdaki Pencere Portekiz'de ve Brezilya'da, anadilinin vatanlarında basılır basılmaz insanlar yeni kitabı elden ele dolaştırdılar ve yepyeni bir heyecanla okuduklarını, şaşkınlıklarını dile getirdiler. Saramago bir kitap daha yayımlamıştı, duyarlılıklarımıza nüfuz eden, hayret ve hayranlıkla kalakalmamıza neden olan taze ve aydınlık bir kitap; ve anladık, sonunda anladık ki bu artık kesinlikle varolmayan ama paylaşmaya devam etmek isteyen yazarın ardında bıraktığı bir armağandır. Bıktırana kadar şu cümle yinelendi: Bu kitap bir mücevher, Saramago nasıl olup da o yaşında bu bilgeliğe sahipti, insanları böylesine incelikle, kusursuzca ve anlatıyı uzatmadan betimleyebiliyordu? Nasıl olup da sıradan ve önemsiz ama bir o kadar da evrensel durumları dile getirebilecek, bu kadar dingin bir şiddetle köhne değer yargılarına karşı gelecek kapasiteye sahipti?"
Pilar del Rio

Çatıdaki Pencere, José Saramago'nun yazarlığının erken döneminde yazdığı, ama ölümünden sonra yayımlanan romanı. Eşi Pilar del Rio'nun dediği gibi, Çatıdaki Pencere Saramago'ya giriş kapısıdır ve her okur için bir keşif olacaktır. Sanki mükemmel bir halka tamamlanıyormuş gibi. Sanki ölüm yokmuş gibi.



Sayfa Sayısı: 312

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kırmızı Kedi Çatıdaki Pencere TIKLA PDF İNDİR !

01.04.2016

şahane

yazar cümlelerini sihirle kurmuş, bu akıcılığın başka bir açıklaması olamaz.


24.03.2016

enfes

yazarın okuduğum ilk kitabı konusu çok yalın okunması akıcı, sürükleyici bir roman.... şiddetle tavsiye edilir.. tabi ki pınar savaş´ın da hakkını vermek gerekir

Çatıdaki Pencere TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Çatıdaki Pencere, Jose Saramago

Yorum Gönder