9 Haziran 2023

Caraval Stephanie Garber Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,39 TL
Yazarı: Stephanie Garber
Çevirmen: İlke Afacan

Caraval indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stephanie Garber olan ve DEX yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Caraval eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Caraval ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Caraval TIKLA PDF İNDİR !

Caraval Yazarı Kimdir ?

Caraval yazarı Stephanie Garber 'dır. Stephanie Garber yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Caraval PDF indir oku

Caraval indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. DEX yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Caraval TIKLA PDF İNDİR !

Caraval TIKLA PDF İNDİR ! Caraval'a hoş geldiniz! Burada duyduğunuz ya da gördüğünüz hiçbir şey gerçekle karşılaştırılamaz. Bu yalnızca bir oyun ya da gösteriden çok daha fazlası. Caraval, bu dünyada bulabileceğiniz, sihre en yakın şey. Çocukken Scarlett, büyükannesinin anlattığı Caraval'ın sihirli öykülerine inanırdı ama büyüdükçe, o masalları ardında bıraktı. Yine de annesi kendisini ve kız kardeşi Tella'yı terkedip, onları zalim babasıyla bıraktığında, Caraval Ustası Legend'a mektuplar yazarak onu ve sanatkârlarını adalarına çağırdı ama bir türlü cevap alamadı. Ta ki yedi yıl sonra, düğün gününden çok kısa süre önce, Legend'dan bir davetiye alana kadar. Özgürlük. Seçenekler. Mucize. Sihir. Caraval'daki oyuna katılır ve tek dilek hakkını kazanabilirse belki de bunların hepsine sahip olabilirdi. Ama korkuyordu Stella. Caraval hayal mi, gerçek mi?

(Tanıtım Bülteninden)

Caraval TIKLA PDF İNDİR !Caraval TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Caraval, Stephanie Garber

Yorum Gönder