20 Haziran 2023

Bütün Şiirleri ve Fragmanları Bakkhylides Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,64 TL
Yazarı: Bakkhylides
Çevirmen: Erman Gören

Bütün Şiirleri ve Fragmanları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Bakkhylides olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bütün Şiirleri ve Fragmanları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bütün Şiirleri ve Fragmanları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bütün Şiirleri ve Fragmanları TIKLA PDF İNDİR !

Bütün Şiirleri ve Fragmanları Yazarı Kimdir ?

Bütün Şiirleri ve Fragmanları yazarı Bakkhylides 'dır. Bakkhylides yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Şiiri türündedir.

Bütün Şiirleri ve Fragmanları PDF indir oku

Bütün Şiirleri ve Fragmanları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bütün Şiirleri ve Fragmanları TIKLA PDF İNDİR !

Bütün Şiirleri ve Fragmanları TIKLA PDF İNDİR !

Bakkhylides İskenderiye Kütüphanesi'nin âlimleri tarafından antik Yunan lirik şiirinin dokuz büyük isminden biri kabul edilmiştir. Bu dokuz büyük şairin arasında yer alan Simonides'in yeğeni, Pindaros'unsa çağdaşıdır. Epinikion (atletik müsabakaların galiplerini övmek amacıyla yazılan "zafer şarkıları") yazımındaki rakibi ve çağının en ünlü şairi Pindaros'un gösterişli üslubunun aksine, Bakkhylides'in şiirlerinin ayırt edici özelliği dilinin sadeliği ve akıcılığıdır. Elinizdeki kitap, Bakkhylides'in bütün epinikion'larının ve dithyrambos'larının (bağbozumu şenliklerinde okunan Dionysos ilahileri) yanı sıra diğer türlerdeki şiirlerini ve fragmanlarını bir araya getiriyor.


(Tanıtım Bülteninden)

Bütün Şiirleri ve Fragmanları TIKLA PDF İNDİR !Bütün Şiirleri ve Fragmanları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Dünya Şiiri, Bütün Şiirleri ve Fragmanları, Bakkhylides

Yorum Gönder