30 Haziran 2023

Bütün Eserleri-1 Gülten Akın Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 102,6 TL
Yazarı: Gülten Akın
Çevirmen: Gülten Akın

Bütün Eserleri-1 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gülten Akın olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bütün Eserleri-1 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bütün Eserleri-1 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bütün Eserleri-1 TIKLA PDF İNDİR !

Bütün Eserleri-1 Yazarı Kimdir ?

Bütün Eserleri-1 yazarı Gülten Akın 'dır. Gülten Akın yazdığı bu eserle Erdal Öz Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Bütün Eserleri-1 PDF indir oku

Bütün Eserleri-1 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bütün Eserleri-1 TIKLA PDF İNDİR !

Bütün Eserleri-1 TIKLA PDF İNDİR !

Kitapları Yapı Kredi Yayınları tarafından yayımlanan şair Gülten Akın'ın iki ciltte toplanacak bütün eserlerinin ilki Delta dizisinde Güven Turan'ın önsözüyle okurla buluşuyor.

Başkaldırı şairi Gülten Akın'ın şiir anlayışına göre: "Şiir, dizelere sıkıştırılmış bir nükleer enerji. Şiir, parçalanacak, patlayacak olan şey. İşte düzeni, egemenleri korkutan şey. Şiir hem haz, hem derinlik, hem sonsuz bir bağımsızlık, bağsızlık, hem çok ince bir denge, bir iç düzen. Sabır ve coşku."

(Tanıtım Bülteninden)

Bütün Eserleri-1 TIKLA PDF İNDİR !Bütün Eserleri-1 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Bütün Eserleri-1, Gülten Akın

Yorum Gönder