30 Haziran 2023

Bir Yufka Yürekli Fyodor Mihayloviç Dostoyevski Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı: Fyodor Mihayloviç Dostoyevski
Çevirmen: Nihal Yalaza Taluy

Bir Yufka Yürekli indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fyodor Mihayloviç Dostoyevski olan ve Varlık Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Yufka Yürekli eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Yufka Yürekli ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Yufka Yürekli TIKLA PDF İNDİR !

Bir Yufka Yürekli Yazarı Kimdir ?

Bir Yufka Yürekli yazarı Fyodor Mihayloviç Dostoyevski 'dır. Fyodor Mihayloviç Dostoyevski yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Bir Yufka Yürekli PDF indir oku

Bir Yufka Yürekli indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Varlık Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Yufka Yürekli TIKLA PDF İNDİR !

Bir Yufka Yürekli TIKLA PDF İNDİR !
Dünyanın en büyük birkaç romancısından biri sayılan Dostoyevski'nin ünlü romanları yanında kısa ve uzun öyküleri de vardır ve bunlar da o ünlü romanları kadar değerlidir. İşte bu ciltte size onlardan ikisini sunuyoruz. Yufka yürekli, saf ve ölesiye iradesiz, ama delicesine de aşık bir gencin yürek parçalayıcı halini korkunç bir tahlil gücüyle anlatır yazar birinci öyküsünde. Onun yanında toplum içinde bencil ve düzenbaz bir soytarılıkla işini yürütmeye çalışan bir adamın kendinden de düzenbaz bir şefin oyunu karşısında yere serilişi, ilk öykü ile tam bir çelişki halindedir.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 80

Baskı Yılı: 1999


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 49

Baskı Yılı: 2010


Dili: Türkçe
Yayınevi: Varlık Yayınları Bir Yufka Yürekli TIKLA PDF İNDİR !

31.01.2006

Onu okumadan neden büyük dendiğini anlayamazsınız.

Gelmiş geçmiş en iyi romancı. Dünyanın birkaç romancısından biridir o sahiden de. Uzun çalışmalarının yanında küçük denemeleri de vardır. Kitabın sayfasını araladığınızda sizi beklediğini fark edeceksiniz. Ardından okudukça insana dair unuttuğumuz duyguları bulacaksınız. Kompleklerinden, egolarından arınmış biricik insanın ışığını gösterecek. Tiyatral bir havada yapacak bunları. Sonra gittikçe heybetlenecek yazar, çocukluğumuzun ak sakallı dedeleri kadar heybetli bir görünüm alacak ve sizi bir odadan bir odaya, bir sokaktan başka bir sokağa sürükleyecek.. Okunmalı mutlaka.. Uzun okuyamıyorum diyenleriniz varsa hele, müjde, Dostyevski ´nin kısacık tadına bakmak pek mümkün. Lokmanın küçüklüğü aldığınız zevki azaltmayacak, kuvvetlendirecek aksine .

Bir Yufka Yürekli TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Bir Yufka Yürekli, Fyodor Mihayloviç Dostoyevski

Yorum Gönder