9 Haziran 2023

Bir Vaizenin Okumaları Fatma Bayram Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,5 TL
Yazarı: Fatma Bayram
Çevirmen: Mahmut Ali Akay

Bir Vaizenin Okumaları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fatma Bayram olan ve Kaknüs Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Vaizenin Okumaları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Vaizenin Okumaları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Vaizenin Okumaları TIKLA PDF İNDİR !

Bir Vaizenin Okumaları Yazarı Kimdir ?

Bir Vaizenin Okumaları yazarı Fatma Bayram 'dır. Fatma Bayram yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Bir Vaizenin Okumaları PDF indir oku

Bir Vaizenin Okumaları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kaknüs Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Vaizenin Okumaları TIKLA PDF İNDİR !

Bir Vaizenin Okumaları TIKLA PDF İNDİR !
İşi gücü okumak, anlamak ve anlatmak olan bir vaizenin, okuduklarının küçük bir kısmı üzerine aldığı notları bulacaksınız bu kitapta.


İnsanlarımızın bir kısmına göre bir vaize olarak din dışı kitapları ne kadar okuyor ve bunlardan ne kadar alıntı yapıyorsanız o kadar aydınsınız ve sözünüze itibar edilir. Bir kısmına göre ise bu kaynaklara ne kadar başvuruyorsanız o kadar kompleksli ve o kadar şaibelisiniz demektir.


Bu kitapta adı geçen kitapların sıralaması bir şey ifade etmiyor. Kitabın dinî, edebî, ticari önemi ya da bir okur olarak beni etkileme gücü dâhil olmak üzere hiçbir sıralama gözetilmedi.


Bu kitapta bir vaizenin okuduğu kitaplarda ne gördüğünü öğrenmiş olacaksınız. Bütün dünyası insanlar ve kitaplar üzerine kurulu bir vaizenin insanlar ve kitaplar arasındaki benzerlikler konusunda neler okuyabildiğini de göreceksiniz.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 256

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kaknüs Yayınları Bir Vaizenin Okumaları TIKLA PDF İNDİR !Bir Vaizenin Okumaları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Bir Vaizenin Okumaları, Fatma Bayram

Yorum Gönder