24 Haziran 2023

Bir Aşk Dino Buzzati Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,1 TL
Yazarı: Dino Buzzati
Çevirmen: Eren Cendey

Bir Aşk indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Dino Buzzati olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Aşk eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Aşk ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Aşk TIKLA PDF İNDİR !

Bir Aşk Yazarı Kimdir ?

Bir Aşk yazarı Dino Buzzati 'dır. Dino Buzzati yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Bir Aşk PDF indir oku

Bir Aşk indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Aşk TIKLA PDF İNDİR !

Bir Aşk TIKLA PDF İNDİR !
Yıllarını unutmak mı istedin? Hayatına baskın yapan küçük bir kızın kötülüklerine sadece kendi gücünle meydan mı okudun? Sana uygun olmayan yabancı bir oyunda inat mı ettin? Yeniden çocukluğuna dönebileceğini mi sandın? Seninkinden bambaşka bir surat lazımdı bunun için. Maç bitti, hesap döndü. Kapılar kapanıyor, yalnızlık, boşluk, çöl, kimsenin duymayacağı sessiz çığlıklar. İşte limandasın aptal adam, ne sandın kendini?

Kurguladığı gerçeküstü, büyülü, kimi zaman tekinsiz dünyalarda kendine özgü mizah anlayışıyla çağımız insanının huzursuzluğunun çok katmanlı izlerini süren Dino Buzzati, Bir Aşk romanıyla aynı izleğe farklı bir rota üzerinden yöneliyor. Yazar, modern insanın içsel karmaşasını ve çaresizliğini bu kez aşk boyutunda, orta yaşlı bir kentsoylunun genç bir fahişeye saplantı derecesinde duyduğu tutku ekseninde öykülüyor:

Buzzati'nin usta bir anlatımla "kahraman"ının karmaşık iç dünyasına odaklandığı Bir Aşk'ta, Antonio'nun kıskançlık, tutku, sahiplenme dürtüleri ile parçası olduğu burjuva toplumunun çelişkilerle yüklü ahlak anlayışı arasında çaresizce bocalayışına tanıklık ederiz.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 280

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Bir Aşk TIKLA PDF İNDİR !Bir Aşk TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Bir Aşk, Dino Buzzati

Yorum Gönder