6 Haziran 2023

Bilim Kurgu Tekniği Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,0 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Bilim Kurgu Tekniği indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Altıkırkbeş Basın Yayın yayınevinin yayınlamış olduğu, 56 sayfalık Bilim Kurgu Tekniği eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bilim Kurgu Tekniği ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bilim Kurgu Tekniği TIKLA PDF İNDİR !

Bilim Kurgu Tekniği Yazarı Kimdir ?

Bilim Kurgu Tekniği yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Bilim Kurgu Tekniği PDF indir oku

Bilim Kurgu Tekniği indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altıkırkbeş Basın Yayın yayınevi tarafından yayınlanan, 56 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bilim Kurgu Tekniği TIKLA PDF İNDİR !

Bilim Kurgu Tekniği TIKLA PDF İNDİR !

"Bilim kurgu özgürlüktür"

Bilim kurgunun geniş evreninde yolunuzu bulmaya yarayacak olan bu kitap, hoşnutsuzluğunuzu (eğer varsa) gidermeyecek ama ondan yaratıcı bir eylem çıkarmanızı tetikleyecektir. Bu kitap bir yol haritası olmanın ötesinde bilim kurgunun tarihinden alt türlerine, filmlerden yazar ve yönetmenlerin bilim kurguyu nasıl konumladıklarına kadar ilgi çekici detaylar ve alıntılarla kuşatıyor.

Philip K. Dick, Arthur C. Clarke, William Gibson, Stanley Kubrick, Akira Kurosava, George Lucas'ın satırları arasında gezinirken kimbilir belki de kendi bilim kurgu hikayenizi çoktan yazmaya başlamış olacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Bilim Kurgu Tekniği TIKLA PDF İNDİR !Bilim Kurgu Tekniği TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Bilim Kurgu Tekniği,

Yorum Gönder