15 Haziran 2023

Bibliyomani Gustave Flaubert Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,8 TL
Yazarı: Gustave Flaubert
Çevirmen: Ayberk Erkay

Bibliyomani indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gustave Flaubert olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bibliyomani eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bibliyomani ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bibliyomani TIKLA PDF İNDİR !

Bibliyomani Yazarı Kimdir ?

Bibliyomani yazarı Gustave Flaubert 'dır. Gustave Flaubert yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Bibliyomani PDF indir oku

Bibliyomani indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bibliyomani TIKLA PDF İNDİR !

Bibliyomani TIKLA PDF İNDİR !

Kitapları niteliğine bakmaksızın fetiş öğesi haline getiren bir bibliyoman, bu tutkusunu ne kadar ileri götürebilir?



14 yaşındayken gerçek bir olaydan esinlenerek kaleme aldığı bu ilk yapıtında Flaubert, hem okuruyla hem de insanoğlunun içindeki şeytanla selamlaşarak klasik edebiyata sunacağı katkıların müjdesini veriyor. Elyazmaları ve öykünün basıldığı
Colibri gazetesinin 1837 yılı nüshasıyla Bibliyomani, Flaubert'in edebi dehasının ilk ürünü…



"Bu adamın sahaflar ve eskiciler haricindeki kimselerle konuşmuşluğu yoktu. Ketum olduğu kadar hayalperest, nemrut olduğu kadar mahzun bir adamdı; tek bir düşüncesi, tek bir sevdası, tek bir tutkusu vardı: Kitaplar."



(Tanıtım bülteninden)



Bibliyomani TIKLA PDF İNDİR !

05.10.2020

Arzu üstüne bir el kitabı

Arzunun bir kitaba yönelmesi tehlikesiz gibi görünse de aslında benliği ele geçiren her arzu gibi öngörülemez sonuçları oluyor.Adanmışlık, iptila, hırs ve tutku arzunun tezahürler. Tek, biricik olana, yalnızca kendidnin olana duyulan özlem ve yüreğin de arzusunun dışında her şeye kör olması. Bu kadar yoğun duygunun kısa bir yazı ile üstelik ilk denemede yapılmış olması Flaubert'in diğer kitaplarını da okumaya teşvik ediyor. İyi okumalar diliyorum.

Bibliyomani TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Bibliyomani, Gustave Flaubert

Yorum Gönder