8 Haziran 2023

Başa Gelen Bodo Kirchhoff Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,93 TL
Yazarı: Bodo Kirchhoff
Çevirmen: Bodo Kirchhoff

Başa Gelen indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Bodo Kirchhoff olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 192 sayfalık Başa Gelen eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Başa Gelen ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Başa Gelen TIKLA PDF İNDİR !

Başa Gelen Yazarı Kimdir ?

Başa Gelen yazarı Bodo Kirchhoff 'dır. Bodo Kirchhoff yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Başa Gelen PDF indir oku

Başa Gelen indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 192 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Başa Gelen TIKLA PDF İNDİR !

Başa Gelen TIKLA PDF İNDİR !

Büyük bir şehirde küçük bir yayınevi işleten Reither işini tasfiye etmiş, Alpler'in eteğinde pastoral bir vadiye yerleşmiştir. Bir akşam kapısı çalınır; beklenmedik bir konuk onu bir yolculuğa çıkarmaya gelmiştir. Çünkü aşk ötelenemeyen, acil bir duygudur ve ânı yakalamayı arzular.

Ama sonra hayat bambaşka bir yöne savrulur. Başa Gelen, kaçınılamayan şeyler üzerinde son sürat ilerleyen bir yol romanı. Geçerken karşılaştıklarımızı, yol boyu öğrendiklerimizi geçmişin yüklerini sırtlanmadan kucaklayıp kucaklamayacağımıza dair giderek buruklaşan bir tecrübe; mideye sessiz sedasız oturan bir yumruk, hayatın bir darbesi. Aslında: Kalp kırıklığı.

(Tanıtım Bülteninden)

Başa Gelen TIKLA PDF İNDİR !Başa Gelen TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Başa Gelen, Bodo Kirchhoff

Yorum Gönder