17 Haziran 2023

Aşk İçin Ne Yazdıysam Murathan Mungan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,65 TL
Yazarı: Murathan Mungan
Çevirmen: Murathan Mungan

Aşk İçin Ne Yazdıysam indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Murathan Mungan olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aşk İçin Ne Yazdıysam eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aşk İçin Ne Yazdıysam ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aşk İçin Ne Yazdıysam TIKLA PDF İNDİR !

Aşk İçin Ne Yazdıysam Yazarı Kimdir ?

Aşk İçin Ne Yazdıysam yazarı Murathan Mungan 'dır. Murathan Mungan yazdığı bu eserle Erdal Öz Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Aşk İçin Ne Yazdıysam PDF indir oku

Aşk İçin Ne Yazdıysam indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aşk İçin Ne Yazdıysam TIKLA PDF İNDİR !

Aşk İçin Ne Yazdıysam TIKLA PDF İNDİR !
Aşk için ne yazdıysam. Dilerseniz, "Bugüne kadar ne yazdıysam aşk için yazdım," diye okuyun bu başlığı... Dilerseniz, "Bugüne kadar 'aşk şiiri'olarak ne yazdıysam hepsi bu başlık altında toplanmıştır," diye yorumlayın. Yıllar içinde farklı kitaplarımda yer alan aşk şiirlerini -özellikle aşk şiiri seven okurlar için- tek kitapta bir araya getirmek istedim.
-Murathan Mungan-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Metis Yayıncılık Aşk İçin Ne Yazdıysam TIKLA PDF İNDİR !Aşk İçin Ne Yazdıysam TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Aşk İçin Ne Yazdıysam, Murathan Mungan

Yorum Gönder