27 Mayıs 2023

Yeni Öğretmen Dominique Demers Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,45 TL
Yazarı: Dominique Demers
Çevirmen: Dominique Demers

Yeni Öğretmen indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Dominique Demers olan ve Can Çocuk Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yeni Öğretmen eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Yeni Öğretmen ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yeni Öğretmen TIKLA PDF İNDİR !

Yeni Öğretmen Yazarı Kimdir ?

Yeni Öğretmen yazarı Dominique Demers 'dır. Dominique Demers yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Roman/Öykü türündedir.

Yeni Öğretmen PDF indir oku

Yeni Öğretmen indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Çocuk Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yeni Öğretmen TIKLA PDF İNDİR !

Yeni Öğretmen TIKLA PDF İNDİR !

Yeni Öğretmen Bayan Charlotte diğer öğretmenlere hiç benzemiyor: Kocaman bir şapka takıyor ve eski püskü elbisesiyle bir korkuluğu andırıyor. Tüm bunlar yetmezmiş gibi, bir çakıl taşıyla konuşuyor! Çocuklar başta öğretmenin kafadan çatlak olduğunu düşünseler de, bir süre sonra, yeni öğretmenin okulu eğlenceli hale getirdiğinin farkına varıyorlar. Matematik dersinde sınıfı çubuk makarnalarla ölçüyor, bir gorille ilgili inanılmaz hikâyeler anlatıyor, hatta çocuklarla beraber futbol oynuyor!

Dominique Demers'in çok sevilen Bayan Charlotte'un Maceraları serisinin ilk kitabı Yeni Öğretmen, "Keşke Bayan Charlotte gibi bir öğretmenim olsaydı" diye düşündürecek kadar eğlenceli, yaratıcı ve ilham verici bir kitap. Tony Ross'un muhteşem resimleriyle..

(Tanıtım Bülteninden)

Yeni Öğretmen TIKLA PDF İNDİR !Yeni Öğretmen TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Roman/Öykü
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Gençlik 10+ Yaş, Roman/Öykü, Yeni Öğretmen, Dominique Demers

Yorum Gönder