23 Mayıs 2023

Yaşar Kemal Kendini Anlatıyor - Alain Bosquet ile Görüşmeler Yaşar Kemal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,5 TL
Yazarı: Yaşar Kemal
Çevirmen: Yaşar Kemal

Yaşar Kemal Kendini Anlatıyor - Alain Bosquet ile Görüşmeler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yaşar Kemal olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yaşar Kemal Kendini Anlatıyor - Alain Bosquet ile Görüşmeler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yaşar Kemal Kendini Anlatıyor - Alain Bosquet ile Görüşmeler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yaşar Kemal Kendini Anlatıyor - Alain Bosquet ile Görüşmeler TIKLA PDF İNDİR !

Yaşar Kemal Kendini Anlatıyor - Alain Bosquet ile Görüşmeler Yazarı Kimdir ?

Yaşar Kemal Kendini Anlatıyor - Alain Bosquet ile Görüşmeler yazarı Yaşar Kemal 'dır. Yaşar Kemal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Röportaj türündedir.

Yaşar Kemal Kendini Anlatıyor - Alain Bosquet ile Görüşmeler PDF indir oku

Yaşar Kemal Kendini Anlatıyor - Alain Bosquet ile Görüşmeler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yaşar Kemal Kendini Anlatıyor - Alain Bosquet ile Görüşmeler TIKLA PDF İNDİR !

Yaşar Kemal Kendini Anlatıyor - Alain Bosquet ile Görüşmeler TIKLA PDF İNDİR !
Alain Bosquet,Yaşar Kemal ile 1957'de bir Amerikan dergisi için söyleşi yapmak amacıyla tanışmıştı. Tanışmakla yetinmedi. Yaşar Kemal'i yakından tanıdı. 1984'e gelindiğinde, artık yakın dost olduğu Yaşar Kemal'in "kendini anlatması" fikri gelişti aralarında. Yazışmalarla, yürüyen bu büyük söyleşi I989'da tamamlandı.
Yaşar Kemal Kendini Anlatıyor' da Yaşar Kemal masalsı öğelerle bezenmiş çocukluğundan Anadolu topraklarının tarihine, demokrasisi kesintiye uğrayan bir ülkede yazar, birey, insan olmaktan kendi adlarına dek, kendini ülkesiyle, insanlarıyla, beslendiği kaynaklarla birlikte anlatıyor. Türkiye'nin, insanlarının sesini dillendiren evrensel yazarı dünya yazarları ve edebiyat hakkındaki görüşlerini de çekinmeden, açık dile getiriyor.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 200

Baskı Yılı: 2015


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 184

Baskı Yılı: 2007


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Yaşar Kemal Kendini Anlatıyor - Alain Bosquet ile Görüşmeler TIKLA PDF İNDİR !Yaşar Kemal Kendini Anlatıyor - Alain Bosquet ile Görüşmeler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Röportaj
Etiketler; Edebiyat, Röportaj, Yaşar Kemal Kendini Anlatıyor - Alain Bosquet ile Görüşmeler, Yaşar Kemal

Yorum Gönder