23 Mayıs 2023

Paylaşılan Sır Marie Adeline Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,13 TL
Yazarı: Marie Adeline
Çevirmen: Tuba Şabanoğlu

Paylaşılan Sır indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Marie Adeline olan ve Epsilon Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Paylaşılan Sır eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Paylaşılan Sır ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Paylaşılan Sır TIKLA PDF İNDİR !

Paylaşılan Sır Yazarı Kimdir ?

Paylaşılan Sır yazarı Marie Adeline 'dır. Marie Adeline yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Paylaşılan Sır PDF indir oku

Paylaşılan Sır indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Epsilon Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Paylaşılan Sır TIKLA PDF İNDİR !

Paylaşılan Sır TIKLA PDF İNDİR !
Cassie, patronuyla yaşadığı aşktan sonra acı ve hayal kırıklıklarının etkisinden kurtulamazken, kendini yeniden S.E.C.R.E.T. ile çare ararken buluyor ve bu kez diğer kadınlara yol göstermek için "Rehber" olmayı tercih ediyor.

İkinci el giysiler sattığı mağazasıyla sınırlı hayatında geçmişin izlerinden kurtulamayan Dauphine, Cassie'den aldığı destekle ve S.E.C.R.E.T.'ın verdiği ilhamla yepyeni bir yola koyuluyor.

Kadınlara kendilerini ifade etme ve tutkularının peşinden gitme cesaretini veren S.E.C.R.E.T. serisinin yeni romanı Paylaşılan Sır, romantik ve macera dolu yaşamların kapılarını aralıyor.

YARGI YOK…
SINIR YOK…
UTANÇ YOK…
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 295

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Epsilon Yayınları Paylaşılan Sır TIKLA PDF İNDİR !Paylaşılan Sır TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Paylaşılan Sır, Marie Adeline

Yorum Gönder