23 Mayıs 2023

Tezus Nuray Gök Aksamaz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,75 TL
Yazarı: Nuray Gök Aksamaz
Çevirmen: Nuray Gök Aksamaz

Tezus indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nuray Gök Aksamaz olan ve Artshop Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tezus eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tezus ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tezus TIKLA PDF İNDİR !

Tezus Yazarı Kimdir ?

Tezus yazarı Nuray Gök Aksamaz 'dır. Nuray Gök Aksamaz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Tezus PDF indir oku

Tezus indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artshop Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tezus TIKLA PDF İNDİR !

Tezus TIKLA PDF İNDİR !

Yüzü görmek, demek pek bir şey ifade etmiyor, öyleyse bir şey ifade eden, ne? Yazıyla açığa çıkan ses! Yine ses, yazının ardındaki ses! Başkası seslendirse de çarpıcı olan yazının ardındaki ses, sahibinin sesi bile olmaktan çıkan ve başka seslerle birleşip yayılan ses!

…Yaratıcılığını beslemeye yanındayım. Ama, her yazdığını oburca yesen bile bir işe yaramaz! Çünkü, peteğin yok, bal arıları gibi kusamazsın! Değerli bir nesneye dönüştüremezsin, yazdıklarını!

… İstediğin gibi her şeyi tek bir yere sığdıramayacağını biliyorsun, artık. Sen de bir yere sığamadın işte. Böcek kabuklarına ise, hiç… Kabuğunun kalınlaştığını mı sanıyorsun? Bak, sular sızıyor her yerden. Sandalını çözmenin zamanı gelmedi mi, ya da yüreğini? 'O kadar' zaman, geçti işte. Eylülü geçen ayları sayarken, eylüle çıkacak ayları sayar oldun. Tasarladığın yola çıkabilirsin, belki de kararı verecek olan sensin.

(Tanıtım Bülteninden)

Tezus TIKLA PDF İNDİR !Tezus TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Tezus, Nuray Gök Aksamaz

Yorum Gönder