27 Mayıs 2023

Pinokyo-Kısaltılmış Metin Carlo Collodi Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 3,25 TL
Yazarı: Carlo Collodi
Çevirmen: Carlo Collodi

Pinokyo-Kısaltılmış Metin indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Carlo Collodi olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Pinokyo-Kısaltılmış Metin eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Pinokyo-Kısaltılmış Metin ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Pinokyo-Kısaltılmış Metin TIKLA PDF İNDİR !

Pinokyo-Kısaltılmış Metin Yazarı Kimdir ?

Pinokyo-Kısaltılmış Metin yazarı Carlo Collodi 'dır. Carlo Collodi yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Çocuk Klasik türündedir.

Pinokyo-Kısaltılmış Metin PDF indir oku

Pinokyo-Kısaltılmış Metin indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Pinokyo-Kısaltılmış Metin TIKLA PDF İNDİR !

Pinokyo-Kısaltılmış Metin TIKLA PDF İNDİR !

Dünya çocuk edebiyatının başyapıtlarından Pinokyo, haylaz bir tahta kuklanın, gerçek çocuk olma yolunda başından geçen serüvenleri anlatıyor. Her çocuk gibi Pinokyo da etrafından kolayca etkilenir, yaramazlık yapmaya bayılır, derslerden kaçmak için her yolu dener ama yaşadıklarından hep pişman olur. Aslında tek amacı iyi bir çocuk olmak ve babasını mutlu etmektir.

Carlo Collodi'nin 1881 yılında yazdığı Pinokyo'yu İtalyanca aslından yapılmış uyarlamasıyla sunuyoruz.

(Tanıtım Bülteninden)

Editör: Nevin Avan Özdemir

Pinokyo-Kısaltılmış Metin TIKLA PDF İNDİR !

03.09.2020

Çocuklar için harika

Pandemi sürecinde kardeşime aldım bu kitaplardan ve çok beğendim.


20.07.2020

Mükemmel Anlatım

Bu serinin çıkan tüm kitaplarını 8 yaşındaki oğluma aldım pandemi döneminde elinden düşürmedi.Kitapla ilgili oğlumla kitap hakkında konuşmak için hepsini bende okudum gerçekten anlatış şekli akıcılığı kitabın kapak tasarımı her şeyi ile mükemmel olmuş iş bankası kültür yayınlarına teşekkür ederim hem kaliteli hemde uygun fiyatlı çocuk kitapları bastıkları için ayrıca idefix sitesine teşekkür ederim uygun fiyatlı kitapları bizlere ulaştırdığı için

Pinokyo-Kısaltılmış Metin TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Çocuk Klasik
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Okul Çağı 6-10 Yaş, Çocuk Klasik, Pinokyo-Kısaltılmış Metin, Carlo Collodi

Yorum Gönder