28 Mayıs 2023

Enno ya da Asfalttaki Karahindiba Astrid Frank Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,0 TL
Yazarı: Astrid Frank
Çevirmen: Semra Pelek

Enno ya da Asfalttaki Karahindiba indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Astrid Frank olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, 144 sayfalık Enno ya da Asfalttaki Karahindiba eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Enno ya da Asfalttaki Karahindiba ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Enno ya da Asfalttaki Karahindiba TIKLA PDF İNDİR !

Enno ya da Asfalttaki Karahindiba Yazarı Kimdir ?

Enno ya da Asfalttaki Karahindiba yazarı Astrid Frank 'dır. Astrid Frank yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Roman/Öykü türündedir.

Enno ya da Asfalttaki Karahindiba PDF indir oku

Enno ya da Asfalttaki Karahindiba indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, 144 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Enno ya da Asfalttaki Karahindiba TIKLA PDF İNDİR !

Enno ya da Asfalttaki Karahindiba TIKLA PDF İNDİR !

Isıtma sisteminin çatırtısı, arkadaşının burun hırıltısı, kalorifer peteğindeki suyun şırıltısı dikkatini dağıtıyor. Sofra kurmak, kazağını düz giymek gibi basit şeyleri bazen yapamıyor; şiddet içerikli filmleri sevmiyor, rekabetçi oyunlardan da hoşlanmıyor. Ama yaşıtlarının aksine binlerce küçük şeyi derinden algılıyor, her canlının duygusunu hissediyor, başka gezegenlerde geçen hikâyeler düşlüyor. Olduğu gibi sevilmek ya da sıradan olmak istese de o başka, herkesten başka, onun adı: Enno Bambaşka.

Alman çocuk edebiyatının ödüllü yazarı Astrid Frank, hassas bir çocuğun toplum içinde yaşadığı zorlukları yaratıcı ve eğlenceli bir dille anlatıyor. 2017 Zürih Çocuk Kitabı Ödülü'ne değer görülen roman, empati, özsaygı, duyarlılık, sezgiler ve farklılıklar konusunda çocuklardan yana taraf oluyor. Regina Kehn'in illüstrasyonlarıysa kitaba ayrı bir derinlik katıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Enno ya da Asfalttaki Karahindiba TIKLA PDF İNDİR !Enno ya da Asfalttaki Karahindiba TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Roman/Öykü
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Gençlik 10+ Yaş, Roman/Öykü, Enno ya da Asfalttaki Karahindiba, Astrid Frank

Yorum Gönder