26 Nisan 2023

Yakaza Adamlar Hakan Yılmaz Çebi Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,5 TL
Yazarı: Hakan Yılmaz Çebi
Çevirmen: Hakan Yılmaz Çebi

Yakaza Adamlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hakan Yılmaz Çebi olan ve Çınaraltı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 224 sayfalık Yakaza Adamlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yakaza Adamlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yakaza Adamlar TIKLA PDF İNDİR !

Yakaza Adamlar Yazarı Kimdir ?

Yakaza Adamlar yazarı Hakan Yılmaz Çebi 'dır. Hakan Yılmaz Çebi yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Yakaza Adamlar PDF indir oku

Yakaza Adamlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Çınaraltı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 224 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yakaza Adamlar TIKLA PDF İNDİR !

Yakaza Adamlar TIKLA PDF İNDİR !

"Yakaza Adamları"; metafizik ve stratejik sahalarda, okura yoğunluklu bir veri aktarımı yapmasına alışkın olduğumuz Hakan Yılmaz Çebi'nin kendi şahsî deneyimlerini taşıması bakımından bir ilk ve ondan beklenmeyen bir tarz!

Askerlik yıllarına ait iç burkan hatıralar, şehitler, tuhaf vedalarla Hakk'ka uğurlanan dostlar, çocukluk ve gençlik dönemlerine ait çok samimi ve doğal paylaşımlar, ilginç deneyimler ve rüyalar, üniversite yıllarında yaşanan gençlik imtihanları, rahmetli validesiyle yaşanan özel anılar…

O nüktedan bakışı ve esprili diliyle anlattığı türlü maceralar, metafizik istihbarat alanındaki toparlayıcı röportajlar ve kendi manevî seyrine dair önemli ipuçları veren "üveysilik" damarı…

Hakan Yılmaz Çebi'yi, teknik ve üst düzey veriler aktaran bir bilgi havuzu olarak tanıyan okurlarımız; burada kendi hikmet yolculuğuna çıkan çok farklı bir Hakan Yılmaz Çebi görecek.

Okuyucularımız, hem yazarın şahsi seyrine hem de onun doğal aynasından kendi iç alemimize yansıyan bir 'okuma' yapacak."Bilgi geçmiştir, hikmet istikbal!" diyen ve hanesine aldığı gözleri, hikmet dairesinde doğal bir gezintiye çıkaran; oldukça 'Biz'den bir içerik...

(Tanıtım Bülteninden)

Yakaza Adamlar TIKLA PDF İNDİR !Yakaza Adamlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Yakaza Adamlar, Hakan Yılmaz Çebi

Yorum Gönder