19 Nisan 2023

Vampir Tuzağı-Uyanış Murat Kömür Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,5 TL
Yazarı: Murat Kömür
Çevirmen: Murat Kömür

Vampir Tuzağı-Uyanış indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Murat Kömür olan ve Akis Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Vampir Tuzağı-Uyanış eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Vampir Tuzağı-Uyanış ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Vampir Tuzağı-Uyanış TIKLA PDF İNDİR !

Vampir Tuzağı-Uyanış Yazarı Kimdir ?

Vampir Tuzağı-Uyanış yazarı Murat Kömür 'dır. Murat Kömür yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Vampir Tuzağı-Uyanış PDF indir oku

Vampir Tuzağı-Uyanış indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Akis Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Vampir Tuzağı-Uyanış TIKLA PDF İNDİR !

Vampir Tuzağı-Uyanış TIKLA PDF İNDİR !

Kimsenin görev almak istemediği gizemli bir dağ köyünde öğretmenlik yapmayı kabul eden Mert, kendisini hiç beklemediği bir maceranın içinde bulur. Bu köyün kendisi kadar insanları da gariptir. Bir an önce öğrencileriyle tanışmak isteyen Mert öğretmen, aslında bütün öğrencilerin bir vampir olduğunu öğrenir. Bu köyde kendisinden başka bir insan yoktur ve öğrenciler yetişkin bir vampir olmak için Mert öğretmenin tadına bakmak istemektedir. Mert öğretmen başına gelecekleri öğrenmesiyle birlikte kaçmanın yollarını ararken kendisini bir anda insanlık ve vampirler arasındaki asırlık bir savaşın içinde bulur. Vampir ve kurtadam efsanelerine farklı bir bakış açısı getiren bu kitap, öğrencileri tarihi bir maceraya sürüklerken hayal gücünün ve fantastik edebiyatın sınırlarını zorluyor.



(Tanıtım Bülteninden)



Vampir Tuzağı-Uyanış TIKLA PDF İNDİR !Vampir Tuzağı-Uyanış TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Vampir Tuzağı-Uyanış, Murat Kömür

Yorum Gönder