7 Nisan 2023

Türk Dili Kitabı Gülden S. Yüksekkaya Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 29,6 TL
Yazarı: Gülden S. Yüksekkaya
Çevirmen: Gülden S. Yüksekkaya

Türk Dili Kitabı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gülden S. Yüksekkaya olan ve Kesit Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Türk Dili Kitabı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Türk Dili Kitabı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Türk Dili Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

Türk Dili Kitabı Yazarı Kimdir ?

Türk Dili Kitabı yazarı Gülden S. Yüksekkaya 'dır. Gülden S. Yüksekkaya yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Türk Dili Kitabı PDF indir oku

Türk Dili Kitabı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kesit Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Türk Dili Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

Türk Dili Kitabı TIKLA PDF İNDİR !
Her şey gibi dilimiz de büyük bir hızla değişmektedir, bu tabii bir olgudur. Tarihimizde başka milletlerin dilini üstün görerek o dille yazan aydınlar, sultanlar olduğu gibi duruma isyan edenler de olmuştur. Aslında aydın, başkalarına benzeyerek var olmaya çalışan kişi değil, kendi değerleri üzerinde yükselen kişidir ve insan neticede konuşup yazdığı dilin kültür dairesi içindedir.

Dil, bir kurallar yığını olmayıp estetik bir yapı olduğu için, sadece kuralların bilinmesi ve uygulanmasıyla değil, ancak yüksek seviyedeki eserlerle mükemmelliğe ve estetik olgunluğa ulaşabilir. Konuşurken ve yazarken dili; en güzel, en doğru, en etkili şekilde kullanmak, dilini sevmek ve ona bilinçli bir saygı duymak milli bir borçtur. Ana dilinin yapı ve işleyiş özelliklerini iyi kavramak, onu iyi kullanmak hayattaki başarının da ilk şartıdır.



Sayfa Sayısı: 366

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kesit Yayınları Türk Dili Kitabı TIKLA PDF İNDİR !Türk Dili Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Türk Dili Kitabı, Gülden S. Yüksekkaya

Yorum Gönder