25 Nisan 2023

Torus ve Micel-Yüceler Çağı Osman Orhun Ceyhan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,5 TL
Yazarı: Osman Orhun Ceyhan
Çevirmen: Osman Orhun Ceyhan

Torus ve Micel-Yüceler Çağı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Osman Orhun Ceyhan olan ve Tortuga yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Torus ve Micel-Yüceler Çağı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Torus ve Micel-Yüceler Çağı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Torus ve Micel-Yüceler Çağı TIKLA PDF İNDİR !

Torus ve Micel-Yüceler Çağı Yazarı Kimdir ?

Torus ve Micel-Yüceler Çağı yazarı Osman Orhun Ceyhan 'dır. Osman Orhun Ceyhan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Torus ve Micel-Yüceler Çağı PDF indir oku

Torus ve Micel-Yüceler Çağı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Tortuga yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Torus ve Micel-Yüceler Çağı TIKLA PDF İNDİR !

Torus ve Micel-Yüceler Çağı TIKLA PDF İNDİR !

Torus ve Micel, bu evrende yaşanmış ya da yaşanacak gerçek bir hikâye olabilir...

Denizlerin hâkimi Oldrinler, savaşçı Kornoslar, sayıca ve zekâca üstün Khaanlar, acımasızlıklarıyla tanınan Ponceurlar, siyah tenleri ve kaslı vücutlarıyla Brobussalar ve dayanıklılıklarıyla nam salmış Neumerler…

Feinsatre topraklarında ışığın korumasında gözlerini açmış altı Yüce ırk, yaşadıkları diyarın geçmişi üzerine kafa yormayı bırakalı çok olmuştu. İhtiyaçları olan her şey onlara zaten verilmişti. Bereketli toprakları, engin denizleri ve yaşamak için yeterince zamanları vardı. Yüceler Çağı, Umut Kapısı'nın ötesinde bütün ihtirası ve ihtişamıyla yaşanıyordu.

Ta ki Tapınak'taki çan, 7 kez üst üste çalana kadar…

Osman Orhun Ceyhan'dan kadim zamanların bilgelik ve hırsla dolu tarihine nefes kesici ve muazzam bir yolculuk…

"Kayseri'de bilişim uzmanıOsman Orhun Ceyhan'la,Talas'ta'Kahve Bahçesi'nde kahve içerken tanıştık. YanımızdaKayseri'nin en eski gazetecilerinden'Kayseri Yeni Haber'sahibiRecep Bulutile Ceyhan'ın yayıncısı Zeynep Yığcı da vardı. Kayseri'nin Gaziantep ve Konya'dan neden geri kaldığı sorusuna cevap arıyorduk.Kayseri'nin madeni yok, nehri yok, denizi yok ama insan gücü var. Yoksa onları 'rant' ekonomisi mi geriletti, mobilya sanayi dışında geri düşürdü?

Ceyhan, Caretta Kitap'tan yeni çıkan bir kitabı'Yüceler Çağı'nı imzalayıp getirdi; fantastik kurgu.

Türkiye'de fantastik edebiyat denince akla gelenİhsan Oktay Anar, Barış Müstecaplıoğlu, Deniz Erbulakgibi isimlerin yolundan yeni bir yazar daha geliyor diyebilirizOsman Orhun Ceyhaniçin.Anadolu'nun bu kıraç topraklarında buğdaydan başka şeylerin de yetişebildiğini göstermek istercesine yeni dünyasıTorusveMicel'in ilk kitabını Caretta Yayınları'nın yeni markasıTortuga'dan okuyuculara sunmuş:

Ceyhan...'Ön planda Oldrin, Khaan, Ponceur, Brobussa, Kornos ve Neumer ırklarının kadim iktidar mücadelelerini, sınıf çatışmalarını, işbirliklerini, inançlarını epik bir dille anlatan ancak satır aralarında çok daha büyük bir kurgunun izlerini barındıran bu kitap kesinlikle daha fazlasını hak ediyor, demek geldi içimizden...Ceyhannasıl mı yazmış bu kitabını?Erciyes'ten ilham alarak..."

Erciyes'e Bakıp Roman Yazmak", Yalçın Bayer, Hürriyet, 22 Aralık 2017

(Tanıtım Bülteninden)

Torus ve Micel-Yüceler Çağı TIKLA PDF İNDİR !Torus ve Micel-Yüceler Çağı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Torus ve Micel-Yüceler Çağı, Osman Orhun Ceyhan

Yorum Gönder