26 Nisan 2023

Svein Ektelesi Taylan Ali Yılmaz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,25 TL
Yazarı: Taylan Ali Yılmaz
Çevirmen: Taylan Ali Yılmaz

Svein Ektelesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Taylan Ali Yılmaz olan ve Vaveyla yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Svein Ektelesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Svein Ektelesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Svein Ektelesi TIKLA PDF İNDİR !

Svein Ektelesi Yazarı Kimdir ?

Svein Ektelesi yazarı Taylan Ali Yılmaz 'dır. Taylan Ali Yılmaz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Svein Ektelesi PDF indir oku

Svein Ektelesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Vaveyla yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Svein Ektelesi TIKLA PDF İNDİR !

Svein Ektelesi TIKLA PDF İNDİR !

İnsalığı gölgelerin arasından gizlice korumakta olan yarı karga yarı insan ırkının üyesi Svein Larian, doğarken annesini, on yaşındayken babasını kaybetmişti. Hiçbir şeyi kalmamışken benliğini her şeyiyle ona adayacağı kadınla tanıştı. Hayatının dönüm noktasında olan Svein, taptığı kadının gözetiminde büyürken, bu kadının emirleri doğrultusunda dostlarını bile gözünü kırpmadan öldürebilen bir makineye dönüşecekti. Aldığı son emirle İdam Senfonisi'ne giden Svein, ölümle burun buruna gelecekti ve bunu ödülü taptığı kadın ile özgürce yaşayacağı bir hayat olacaktı.

(Tanıtım Bülteninden)

Svein Ektelesi TIKLA PDF İNDİR !Svein Ektelesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Svein Ektelesi, Taylan Ali Yılmaz

Yorum Gönder