25 Nisan 2023

Sherlock Holmes Zehir Hafiyeler Watson'ın Kutusu F. C. Shaw Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,9 TL
Yazarı: F. C. Shaw
Çevirmen: Sumru Tamer

Sherlock Holmes Zehir Hafiyeler Watson'ın Kutusu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı F. C. Shaw olan ve Aspendos Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sherlock Holmes Zehir Hafiyeler Watson'ın Kutusu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sherlock Holmes Zehir Hafiyeler Watson'ın Kutusu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sherlock Holmes Zehir Hafiyeler Watson'ın Kutusu TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes Zehir Hafiyeler Watson'ın Kutusu Yazarı Kimdir ?

Sherlock Holmes Zehir Hafiyeler Watson'ın Kutusu yazarı F. C. Shaw 'dır. F. C. Shaw yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Sherlock Holmes Zehir Hafiyeler Watson'ın Kutusu PDF indir oku

Sherlock Holmes Zehir Hafiyeler Watson'ın Kutusu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Aspendos Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sherlock Holmes Zehir Hafiyeler Watson'ın Kutusu TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes Zehir Hafiyeler Watson'ın Kutusu TIKLA PDF İNDİR !

Çalınan araç gereçler, duvarlarda delikler ve göz göre göre gönderilen gizli kodlar… Sherlock Zehir Hafiyeler Akademisinde, Rollie Wilson'ı bu ay daha da fazla gizem bekliyor. Şeytani suçlu Herr Zilch, Akademinin gizli kütüphanesini soymaya çalışalı haftalar geçti. Rollie bir çöp kutusunda, Herr Zilch'ten gelen gizli bir not bulduğunda, Müdür Yardsly ondan Zilch'in köstebeğini bulmaya yardım etmesini ister. Rollie ve Cecily casusu bulmaya kararlıdırlar. Hem de Rollie'nin can sıkıcı oda arkadaşı, Ei Hala'nın gizemli davranışları ve okuldaki yeni öğretmene rağmen… Üstüne üstlük Rollie'nin büyük halası Ei, ona, Sherlock Holmes'un davalarından bahseden, 1894'ten kalma, antika bir gazete yollamıştır. Eski haberlerden fazlasını taşıyormuş gibi görünmeyen bu gazetenin sayfaları arasında, aslında gizli bir harita bulunmaktadır. Rollie haritayı okumalı ve köstebek, Akademinin sırlarını Herr Zilch'e yetiştirmeden önce onları keşfetmelidir. Rollie, Zilch'in planlarını bozabilecek mi? Ailesi doğum gününü hatırlayacak mı? Sürekli ortalıktan kaybolan oda arkadaşının gizemini çözebilecek mi?


(Tanıtım Bülteninden)

Sherlock Holmes Zehir Hafiyeler Watson'ın Kutusu TIKLA PDF İNDİR !Sherlock Holmes Zehir Hafiyeler Watson'ın Kutusu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Sherlock Holmes Zehir Hafiyeler Watson'ın Kutusu, F. C. Shaw

Yorum Gönder