25 Nisan 2023

Küçük Tarih-i Umumi Mehmet Ali Ayni Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,75 TL
Yazarı: Mehmet Ali Ayni
Çevirmen: Mehmet Ali Ayni

Küçük Tarih-i Umumi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Ali Ayni olan ve Akıl Fikir Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Küçük Tarih-i Umumi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Küçük Tarih-i Umumi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Küçük Tarih-i Umumi TIKLA PDF İNDİR !

Küçük Tarih-i Umumi Yazarı Kimdir ?

Küçük Tarih-i Umumi yazarı Mehmet Ali Ayni 'dır. Mehmet Ali Ayni yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Küçük Tarih-i Umumi PDF indir oku

Küçük Tarih-i Umumi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Akıl Fikir Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Küçük Tarih-i Umumi TIKLA PDF İNDİR !

Küçük Tarih-i Umumi TIKLA PDF İNDİR ! Muhterem okurlarım, birkaç yıldır üzerinde çalıştığım Umumi Tarih adıyla neşredilmiş Dünya tarihi üzerinde çalışmaktayım. Gördüğüm kadarıyla 1901'de Prof. Dr. Mehmet Ali Ayni Bey ki, kendileri birçok vilayetin bir Osmanlı valisi olarak devlet-i aliyeye hizmeti geçmiş yüksek bir şahsiyettir. Kü¬çük Umumi Tarihi isimli eserini 1901'de Kastamonu valisi iken yazmış ve vilayetin matbaasında tab ettirmiştir. -Metin Hasırcı-

(Tanıtım Bülteninden)

Medya Cinsi: Ciltsiz

Sayfa Sayısı: 128

Ebat: 13x19

İlk Baskı Yılı: 2017

Hamur Tipi: 2.Hamur

Baskı Sayısı: 1. Basım

Küçük Tarih-i Umumi TIKLA PDF İNDİR !Küçük Tarih-i Umumi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Küçük Tarih-i Umumi, Mehmet Ali Ayni

Yorum Gönder