25 Nisan 2023

Sherlock Holmes Suçlularla Randevu Sir Arthur Conan Doyle Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,45 TL
Yazarı: Sir Arthur Conan Doyle
Çevirmen: Hakan Yüksel

Sherlock Holmes Suçlularla Randevu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sir Arthur Conan Doyle olan ve Girdap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sherlock Holmes Suçlularla Randevu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sherlock Holmes Suçlularla Randevu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sherlock Holmes Suçlularla Randevu TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes Suçlularla Randevu Yazarı Kimdir ?

Sherlock Holmes Suçlularla Randevu yazarı Sir Arthur Conan Doyle 'dır. Sir Arthur Conan Doyle yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Sherlock Holmes Suçlularla Randevu PDF indir oku

Sherlock Holmes Suçlularla Randevu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Girdap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sherlock Holmes Suçlularla Randevu TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes Suçlularla Randevu TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes, Sir Arthur Conan Doyle tarafından oluşturulan Britanyalı hayalî dedektif kahraman, polisiye edebiyatının önemli ilk kişiliklerinden biridir. Gazetelerde basılmış ve polisiyenin halk arasında yaygınlaşmasına yardımcı olmuştur. Arthur Conan Doyle'un yarattığı Britanyalı hayalî dedektif Sherlock Holmes, dedektif kahramanlar içerisinde belki de en meşhur olanıdır. Olayları gözlem yoluyla çözmesi ile ünlüdür. Sherlock Holmes bugün hâlâ dünyanın en tanınmış dedektifi. Yüzlerce fan kulübü, dikilmiş heykeli ve hâlâ Baker Street'te yüzyıl önceki haliyle korunan bir evi var.

"Bir şeyi saklamanın en iyi yolu, onu herkesin görebileceği bir yere koymaktır."

-Sherlock Holmes-

(Tanıtım Bülteninden)

Sherlock Holmes Suçlularla Randevu TIKLA PDF İNDİR !Sherlock Holmes Suçlularla Randevu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Sherlock Holmes Suçlularla Randevu, Sir Arthur Conan Doyle

Yorum Gönder