25 Nisan 2023

Sevmek Sana Benzer Hasan Akça Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: Hasan Akça
Çevirmen: Hasan Akça

Sevmek Sana Benzer indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hasan Akça olan ve Lamure yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sevmek Sana Benzer eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sevmek Sana Benzer ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sevmek Sana Benzer TIKLA PDF İNDİR !

Sevmek Sana Benzer Yazarı Kimdir ?

Sevmek Sana Benzer yazarı Hasan Akça 'dır. Hasan Akça yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Sevmek Sana Benzer PDF indir oku

Sevmek Sana Benzer indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Lamure yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sevmek Sana Benzer TIKLA PDF İNDİR !

Sevmek Sana Benzer TIKLA PDF İNDİR !

Ne uzun ayrılıklar yaşandı, ne derin şiirler yazıldı, ne büyük yeminler edildi, ne çekilmez dertler çekildi. Her konuşulan yalan değildi muhakkak, her yaşanılanın doğru olmadığı gibi. Kolay değildi böylesine bir hissi tüm zamanlarda adamakıllı yaşayabilmek. Kolay değildi elbet vefasız bir yârin ardından mütemadiyen seviyorum diyebilmek. Bu yüzden asıl marifet zor zamanlarda birine sevgisini gösterebilmekti. Sevilmeyecek olduğunda bile onu sevmekten asla vazgeçmemekti. Bir gün gelecek işte o gün herkes birini sevecekti. Ve sevmek işte bu yüzden ölümsüzleşecekti.

(Tanıtım Bülteninden)

Sevmek Sana Benzer TIKLA PDF İNDİR !Sevmek Sana Benzer TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Sevmek Sana Benzer, Hasan Akça

Yorum Gönder